atom

Oldtimer találkozó, Hévíz - videó

2010.04.27. 15:00 | Atom | Szólj hozzá! 2 komment komment
Oldtimer találkozó, Hévíz - videó Tovább

Vasárnap lementünk Hévízre, az oldtimer találkozóra. Összességében nagyon jó volt, mivel renegeteg autót állítottak ki, nem voltak elzárva, közelről megnézhettük, értinthettük őket és a belépő sem volt sok (600Ft). Klikk a képre, galéria nyílik!

Ha választanom kellett volna, hogy melyik autóval jöjjek haza, akkor természetesen első körben a Seicentóm mellett tettem volna le a voksom, mert abban volt a kajánk illetve a lakáskulcsom. Második körben nem is tudom melyiket választottam. Szerintem habz szájjal rohangáltam volna formás vonalvezetésű kasztniktól ívelt hátsó lámpákig és nem tudtam volna dönteni. Szépek egytől egyig. Beszéljenek helyettem a képek és a videók (jó kifogás ez, amikor az embernek nincs egy perce sem írni. Most is mínuszoltam magam idővel, hogy ezt megírtam:P). Szóval klikk a vidikre:)

Azért amiket nagyon imádtam: a DeLorean, a Karmann Ghia, a Mustangok, a hatalmas kabriók meg a két Lotus Esprit

Tovább a poszthoz
2 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr151956130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

-Ani- 2010.04.27. 18:10:30

Hű egy-kettőt én is eltudnék képzelni itt az udvarban.
Például azt a sárga "nitrós" Dodge Viper GTS-t. :)))))

ditlzon 2010.04.28. 08:46:28

aucs! nem is tudom, melyik mustángért fáj jobban a szívem...
süti beállítások módosítása