atom

Éjszakai fotózás Bonyival - emlékmű és csótó (mi más?!:P)

2010.04.07. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 1 komment komment
Éjszakai fotózás Bonyival - emlékmű és csótó (mi más?!:P) Tovább

Nemrégiben említettem egy éjszakai fotózást, amit Bonyival követtünk el, természetesen nem mentünk messzire, kimentünk az emlékműhöz és a Csótóhoz.

Miért van az, hogy mindig elmondjuk, hogy ide nem jövünk ki, de minden kib.. fotósétán ide is eljövünk? - kérdeztem Bonyit az emléklműnél, hiszen régóta tudjuk már, hogy van más is a városban, nem csak ez a két helyszín, hozzávéve a Fő teret, a székesegyház és az aluljáró kíséretében:P No de szakítottunk a hosszúzáras hagyományainkkal és most bevetettük a vakut is. Villogtatuk jobbról, villogtattuk balról, és még szemből is, aminek ez lett a végterméke:

Volt egy induló motoros egy keresztben elhaladó autóval...

Városkép...

És a tó meg a csobogó...


A csobogós kép Bonyi ötlete volt, már megcsinálta pár nappal korábban, nagyon faszán, de persze nem hagytam ki én sem, ha már ott voltunk, igaz nekem Bonyi verziója azért kicsit jobban tetszik, de az enyém is elmegy.

Bonyi nem bírta ki, végül már a vízben állította fel az állványt. Lehet, hogy megszálottan ragaszkodott a közelibb képhez az ürge?:P

Szeretek este fotózni, ha nem fázom, ha nem kell sietni, ha van kedvem:)

Tovább a poszthoz
1 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr391900531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása