atom

HÚZSVÉÉT! - párnacsata, takarítás, foci, moci, miegymás...

2010.04.05. 13:07 | Atom | Szólj hozzá! 5 komment komment
HÚZSVÉÉT! - párnacsata, takarítás, foci, moci, miegymás... Tovább

HÚZSVÉÉT! - bár tudnék olyan hangsúllyal írni, mint amilyennel a bátyám szokta a "zs" betűvé váló vasi "s" betűt imitálni... Idén nálam kimaradt az ünnep, végül nem jutottam haza anyáékhoz a sok tennivalóm miatt, így se nyuszi, se sonka, se kalács, csak a dolgaim és én maradtam e hétvégére.

No nem unatkoztam, szombaton nekiálltam porszívózni, pakolgatni s idővel a portörölgetésből egy tavaszi nagytakarítás kerekedett ki. Letörölni, feltörölni, elhúzni, szörnyűlködni, hogy mi van mögötte, kiporszívózni, visszatolni - nagyjából ezzel ment javarészt a napom, persze szombaton még egy garázstakarítás is belefért, no meg egy délutáni párnacsata a Fő téren, amiről képgalériát itt nézhettek, a videóm pedig alább:

 

Szóval tollalergiás reakcióm felbukkanása után (tüsszögés, csípi a bőröm és a szemem) hazajöttem, takarítottam tovább, majd Magna Cum Laude koncertre mentem, amiről a képgalériám ide kattintva nem találjátok, mert csak most fogom feltenni. Fasza volt a koncert, nem gondoltam a rádiós slágerek mellett, hogy csípem a bandát, kellemesen csalódtam:)

Vasárnap átvittük Miklóst, a dögöt (a motoromat) a garázsba Luigi mellé, szenzációs volt az indítási folyamat, tolással, futással, vontatással, no de hagyjuk. Aztán befejeztem a nagytakarításomat két focimeccsel megszakítva, s már egy kis húsvétot is varázsoltam a lakásba egy csokinyuszi ablakba helyezésével és egy NAD NYUFI kirakáfával.

Ma dolgozom kicsit, aztán vasalok, meg zsibbadok, mást nem csinálok, mert nincs túl jó idő sem, így nem is akarok kimenni a kégliből. Ha nagyon sok időm lesz még egy ablakpucolás is belefér, de igazándiból azt a hét egy másik napjára halasztottam.

Ti mi minden jóval töltöttétek/töltitek e három napot?

Tovább a poszthoz
5 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr261896021

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csacse · http://csacsee.blog.hu/ 2010.04.05. 14:19:22

péntek klub, szombat másnap, vasárnap haza,uszoda, sör, activity , alvás, vasárnap felkelés, locsolás, ki kinek a kije hallgatás rokonlátogatáson, dután uszoda, este sör...:)
készülök nekd egy meglepivel, majd estefelé nézd a blogom :)
B.Nyúlat

-Ani- 2010.04.05. 15:51:35

Akkor most jöhetsz hozzánk is haza takarítani! :)))))
Magna Cum Laude? Van egy-két nóta, amit nagyon szeretek.....hm..(mérges arc) Már megint lemaradtam :(

-Ani- 2010.04.06. 18:16:02

A film elejéről a Pál utcai fiúk gyülekezése jut eszembe, grundon a csata előtt. A zene tuti! Bevezethetnék ezt a harcnemet a tüntetők is.:)

hunterr 2010.04.07. 10:57:16

Párnacsata Kecskeméten 2010. április 3. Videó
www.youtube.com/watch?v=nKD4g83tYRA
süti beállítások módosítása