atom

Trichrome blue - sétál a csaj a víz alatt

2010.04.03. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 1 komment komment
Trichrome blue - sétál a csaj a víz alatt Tovább

Amikor találok valami videót, ami tetszik, akkor nem tudom mindig beilleszteni, hiszen nem akarok csak videóajánlózni. Így tettem az alábbi videó esetében is, megnéztem, tetszett, madj eltettem "sétál a csaj a víz alatt" munkacímmel. Mindig pár szavas, a videóra jellemző munkacímet adok, mert megnézem újra s döntök, hogy mi legyen. Nos ezt a videót akárhányszor is nézem, mindig csak az marad, hogy: sétál a csaj a víz alatt :P Persze ennél jóval többet mond, színt visz az életbe, mosolyt csal az arcra, trikolor - csupán három szín mi mindenre képes.

Jelen kis videóban a kék, és árnyalati az uralkodóak. És persze mi más is lenne, mint víz, hiszen ha azt hallom, hogy "kék", akkor a víz és az égbolt jut eszembe elsőre. Ezek bennünk vannak, mint a fehérhez társított folyadék, a tej:)

Kíváncsi vagyok, hogy lesz-e folytatása ennek az animációnak. Érdekelne a másik két szín körré font történet is:)

Tovább a poszthoz
1 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr221834705

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása