atom

A lottóötös, a rohanás és az én

2010.04.01. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 3 komment komment
A lottóötös, a rohanás és az én Tovább

Tegnap nem sikerült bejegyzést írnom, kicsit sűrűre sikeredett a napom. Előző este Bonyival vettük nyakunkba a fényképezőgépeinket s mentünk este fotózgatni a városban, tegnap meg jött minden csőstül, hiába keltem korán. Pedig squash közben még úgy voltam, hogy laza lesz a nap, persze ez később rohangálásba ment át, amit még biciklivel sem tudtam volna orvosolni az eső miatt (autóba meg nem ülök, amikor egy max 2 kilométeres körben kell rohangálni).

Mivel a holnap is afféle időgyilkos lesz - már majd percre pontosan sikerült beosztanom a programom - így most inkább megírom 0:45-kor a bejegyzést, ami.. ..ami hirtelen nem is tudom, hogy miről szóljon. Mert ennyi bevezetővel ki is panaszkodtam magam, megmagyaráztam a tegnapot vagy mondhatjuk úgy is, hogy eleget tettem a blog ama klasszikus fogalmának, hogy: napló.

Most akkor legyen az, hogy nemrégiben megtudtam milyen a kezemben tartani a lottóötöst. pankeey le is fotózta:

Muhaha! Ez kicsit erős volt, de mentségemre szóljon, hogy sokat tartózkodom egy légtérben Bonyival - manapság amúgy is minden szóviccünk előtt hozzátesszük, hogy: "Ha most Bonyi itt lenne, akkor azt mondaná, hogy ..." - és ez jó, mert így, ha nagyon fárasztóak vagyunk, akkor azt kenhetjük másra. Köszi Bonyi:P

Ma lesz egy kiállítás, amin Bonyi képei is kint lógnak majd a falon. Kicsit izgul a gyerek, és örülünk is, hogy végre falon lóg majd egy-egy fotója. Idővel majd én is szeretnék valami ilyesmit, csak a válogatás meg a tematizálás elvinne jó pár napot. Majd eljön annak is az ideje:) Végtére is amióta megvan a blogom folyamatosan vannak kis kiállításaim, igaz virtuális, de jól esik nézni az indafotós statisztikákat/hozzászólásokat is. A lényeg, hogy Anyáék büszkék rám, így már akár hideget, akár meleget kapok, belül örülök:) Köszönöm a családomnak. Világbéke! - na rohanok is aludni, holnap is (avagy ma) lesz nap, s ha minden igaz, akkor csak egy össze-vissza cikázó zöld nyaláb leszek egész nap, kell az energia, nevem ellenére nem vagyok atommeghajtású (pedig néha jól jönne. Nem kéne szünetet tartani, világítanék és nem kellene villanyra költenem, plusz hasonló fantasztikus előnyök:P)

Apropó, április elseje van, úgyhogy ezt eme ünnepi alkalomból küldöm:

Tovább a poszthoz
3 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr951885800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

-Ani- 2010.04.01. 09:24:13

lottóötös :)))))))))

-Ani- 2010.04.01. 18:14:26

Gratula a Bonyinak! :))))

bnyhdz 2010.04.01. 23:36:50

köszönöm szépen! :) április 13-ig látható a mimik földszintjén. mivel sokan olvassák: itt is köszi annak, aki eljött! :)
süti beállítások módosítása