atom

Fotó, videó, szöveg - ilyen volt a Tuning Show - szerintem

2010.03.24. 09:40 | Atom | Szólj hozzá! 2 komment komment
Fotó, videó, szöveg - ilyen volt a Tuning Show - szerintem Tovább

Nah. Feltettem az anyagaimat, s már a hét elején is indítottam Eleanorral, így azt most nem is említem. Tehát elmentünk Budapestre, a Tuning Showra Zsóttiékkal. A kiállítás teljesen rendben volt, azt kaptuk, amit vártunk: házilag barkácsolt verdák, nagyon összerakott komoly autók, nem hiszem el, hogy ilyen van és ezzel még menni is lehet kocsik és egyéb érdekességek. Rengeteg combos autó előtt pózoló rengeteg női comb (ebben legalább tényleg jók vagyunk, mert ugye Ausztriában már több kiállításon is már nem tudtam hova húzni a kérdő szemöldököm a hoszteszek láttán). No de ezeket mind megnézhetitek két galériámban. Ide kattintva csajok, hifik, tuningok - egy másik galériámban, ide kattintva pedig drift, streetfighter-show, amerikai vasak és még tuning.

Nagyon örültem, hogy láttam egy Shelby GT 500-ast, boldoggá tesz mindig, amikor különleges autókba (esetleg sztárautókba) botlom. Ezért az is nagy élmény volt, hogy végre megtudtam milyen az érintése egy DeLorean rozsdamentes acélból készült kasztnijának. Tudjátok, a DeLorean a "Vissza a jövőbe autó", örültem, hogy körbejárhattam, bekukkanthattam a belsejébe. Bírom ezeket a nyers, de mégis jövőbe mutató sportautókat. Lehet, hogy csak az idő érleli meg ezeket a kocsikat, de annak idején nagyon tudtak ikonokat gyártani. Manapság már kevesebb születik (ami nem jelenti azt, hogy nincs egy sem!).

Tehát, hogy idézzem magam cikkemből (amiben két videó is van): "Ahogy Magyarország legismertebb, Vámház körúti ékszerésze szokta mondani: Uram! Az ékszert, ne a nőt nézze! - értem Klapka úr, de felőlem akár gyémántból is lehetnek azok felnik, akkor sem megy.."

Zsótti nagyon jól mondta a showról hazafelé jövet: "Ez így pont jó volt, de kellett hozzá a kiegészítés, hogy elmentünk nemrég a bécsi autókiállításra." - illetve volt mégegy jó megállapítása: 2-3 évente jó ez. Minden évben azért sok lenne, mindig ugyanazt látni, de így pont jó. - s igaza van, hiszen a kiállított autók közül láttam már párat erre-arra, és a tuning sem annyira az elsőszámú téma, ami annyira érdekelne, hogy évente jöjjek. Bár ki tudja mit hoz a jövő év, lehet akkor is jövök:P

Na nem is ragozom tovább, itt a cikk, mellette meg nézegessétek a képeket a galériáimban.
Csajok és mindenféle tuningautó galéria ide kattintva.
Amcsi vasak, drifterek, streetfighterek, tuning, egyéb galéria pedig ide kattintva.

Tovább a poszthoz
2 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr391863113

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása