atom

Egy kis macskázás otthon

2010.03.04. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 2 komment komment
Egy kis macskázás otthon Tovább

Múlt hétvégén otthon voltam kicsit kikapcsolódni. Ilyenkor lehetőség szerint kerülöm a netet, mindennemű munkát, csak dumálok anyával, átugrom bátyámhoz, benézek a kocsmába egy kávéra, levágom apám haját, helyrehozom számítástechnikailag a családi gépparkot s nagyjából ennyi. Mindig viszek magammal fényképezőgépet is, most meg alap volt, hogy lefotózom Moriszt, hiszen már nőtt egy picit karácsony óta.

Morisznak aranyélete van otthon, szinte egész nap van társasága (emberi), ha pedig nincs otthon senki, akkor kint nyomul a többi macsekkel. Amikor hazaértem, akkor is kint aludt a többiekkel. Napközben megnéztem mit csinál a vele hasonló korú játszópajtásával. (Haha! Most még csak pajti, meghúzza néha a "haját", pár hónap múlva meg jön a tinédzserkor, s majd nem lehet levakarni a fehér kandúrt a csajról:P)

Morisz nagyon aranyos, jólnevelt, nem rosszalkodik, csak amikor akar valamit. Dörgölőzés-dorombolás folyamatosan, a fotelben pedig teljes hosszábban elnyúlva, elaludt hanyattfekve úgy, hogy kezemmel tartottam a fejét. Lefotóztam volna, csak ugye az egyik kezem foglalt volt, a másik meg nem annyirra hosszú, hogy elérjen a konyhán át a másik szobába, II. Béláért (fényképezőgépért).

A fenti képen balra Cili, a csajszi, jobbra pedig Morisz, aki félig lehajló füllel olyan érdekes ábrázatú:P Az alsó képen egyébként az udvari birkózás jelenetei láthatók. Elvannak egymással, s ez a lényeg:)

Tovább a poszthoz
2 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr351806809

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

-Ani- 2010.03.04. 17:49:56

Édes macskuszok...

tüncite 2010.03.05. 09:16:52

Nagyon kis zabálnivalóak :):):)
süti beállítások módosítása