atom

*megjegyzés* - töltődés otthon

2010.02.27. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 5 komment komment
*megjegyzés* - töltődés otthon Tovább

Visszanézve heti blogolásom szombat távlatából: csak ajánlókat raktam ki a héten. - Ezt még Anya is megjegyezte... Van ez így, hogy kicsit sűrű, akik figyelemmel követik a bejegyzéseimet tudhatják, hogy időközönként kicsit besűrüsödik az életem és az a blogomon is látszani szokott. Ez történt most is, túl sok lett a teendő. Elkezdtem tanfolyamra járni (KRESZ), háromszor 3,5 óra munka után (vagy inkább közben), így persze, hogy még az az egy-két becsusszanó esti meló is tetézte napjaim zsúfoltságát, s persze emelett még társasági élet, szerda este bulifotózás, hajnalban fél ötkor dizsiből távozás miegymás... Tegnapra már szabadnapot vettem ki, mielőtt kiborul a bilim, ilyenkor már nem csak a blogomon, hanem a munkámon is látszódhat, hogy "ez a gyerek aludna~pihenne egyet".

Tegnap tesóztam, anyáztam (mármint családoltam), macskáztam, kutyáztam, netet késő estig nem láttam, fényképgépet nem fogtam, s máris érzem, hogy töltődtek a humán elemeim. Szeretek hazajárni, itthon mindig töltődöm, még akkor is, ha nem pihenek, ha nem alszom.

Bátyám mutatott fotókat a Kissomlyói télről, arról hogy mekkora hó volt, mi mindennel szánkóztak a síléces-talpú szánkótól a cefrés hordóig. Láttam farsangi képeket, idióta jelmezekkel, akadt olyan, aki kéménynek öltözött, de volt Clark Kent is, jókat nevettem. Azt hiszem egy-két érdekes bejegyzés születne itthon is, ha nem otthon lennék. Hogy gyorsan meg is magyarázzam a támadhatott helymegjelölő zavart: nekem két otthon van, egy Szombathelyen, egy pedig a családnál Kissomlyón. Az "itthon" mindig az, ahol épp vagyok, s az otthon a másik - na így sem egyszerű, de már érthetőbb:P

Aztán rájövök arra is így a poszt vége felé, hogy nem is a pihenés az, ami leginkább kell (hiszen hétközben is alszom rendesen). Igazán a kikapcsolódás, a családi hangulat, ami ilyenkor kell nekem...

Nah, végre nem ajánló, hanem egy kis otthoni karakterkupac...

Tovább a poszthoz
5 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr441793829

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bnyhdz 2010.02.27. 07:57:19

kellett ez már, rád fért...

Olya 2010.02.27. 10:13:49

Ez fura, de a Bonyinak igaza van!!! :P Mindenkinek jót tesz egy kis otthonlét (vagyis nemittlét), főleg Neked. Főleg mostanság. (Mondom én, mi?!)

bnyhdz 2010.02.27. 10:41:50

fura, hogy igazam van? inkább az, hogy ezt te is belátod... :D

-Ani- 2010.02.27. 10:43:47

Hm motorhoz mást kell tudni a kreszről, hisz van jogsid....

ditlzon 2010.03.01. 11:49:48

ez az itthon-otthon kérdés bennem is sokszor felmerül. itt - ott, csak egyik sem igazán hon...
süti beállítások módosítása