atom

Össze-vissza bejegyzés, némi klubzajjal

2010.02.06. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 2 komment komment
Össze-vissza bejegyzés, némi klubzajjal Tovább

A megszokottól eltérően most nem otthon ülök és pötyögök valamikor a hajnali órákban, hanem a klubban ücsörgök Orsival (aki épp meccset néz), s Viktória hercegnőn (Bonyi laptopján) pötyögök. Miközben körülöttem nagy a zaj, addig én azon gondolkodom, hogy miről is írjak, de persze szembesülök egyik hülye hátrányommal: nehezen tudom végigfuttatni a gondolatmenetemet, amikor mellettem beszélnek, olykor hozzám. Ezt a nehézséget a szerkesztőségben általában fejhallgatóval küzdöm le. Hogy mi most a klubzaj?

Mihelyst nem látom a Gulyás Petit azonnal tudok gondolkodni. - mondja Orsi a meccset nézve. Nem vagyok egy nagy sportember, és nem rajongom a férfi kézilabdázókért (még jó hogy nem!), ezért csak gépelek tovább. Átázna az egész plafon. - mondja egy srác a pultnál. Elgondolom, hogy milyen lenne, ha leszakadna valaki az átázott plafonon keresztül. Újabb bejárata lenne a klubnak.

Az arcképét tetováltatná a hátára! - mondja egy lány a pultosnak. Eszembejut Steve-O, aki ezt meg is tette, tudjátok az a srác a Jackass-ből. Régen sokat néztem, bírtam a műsort. Eközben megérkezik három lány (középiskolások) és az ajtóban állnak tétován, hogy bejöjjenek-e. Szalagavató van a városban, látszik rajtuk, ki vannak öltözve. Felcsendül a hangszórókból egy szám, amit szeretek, csak nem tudom a címét, valami reklámban hallottam, szeretem.

Eközben valamin nagyon nevetnek a pultnál, s szemben velem ülnek az almások (ketten Macbookokkal), akik nem nevetnek. Nagyon tetszenek az Macbookok, szeretnék majd egyszer egyet, csak kicsit drágák. Világít az arcuk a monitorfényben, világít a monitor hátulján az almájuk, erre megkívánom az almát, hazamegyek s eszem egyet. Engem kicsit zavar a Bonyi gépén ez az agyonlakkozott ujjlenyomatgyűjtő billentyűzet, először ragad, majd csúszkálnak rajta az ujjaim. Ilyen Toshibát nem vennék, marad az alma:P Meg a nem lakkozott billentyűk...

Orsi már másodszor szól, s kérdezek vissza, hogy tessék, ez van, mert nem tudok több dologra figyelni. Néha amikor beszélgetés közben pakolgatok s nem figyelek, akkor nem mindig rémlik mit hova teszek s emiatt keresgélem is a dolgaimat:P

Dobozos molyírtó - elgondolkodom, hogy Mojito, mint koktél, vagy molyírtó, mint rovalölő volt, amit mondtak a pultnál. Mindegy, nem szeretem azon dobozos italokat, amelyek eleve nem dobozosnak rendeltetettek. A kakaó, a kóla, az energiaital és a gyümölcslé elmegy dobozban (és még a sör is), de különféle koktélok, a bor és a sok minden más az nagyon nem. Nem kérek dobozos molyirtót.

Jött két vigyorgó ember, valaminek nagyon örülnek. Én meg nézek fapofával tovább a környezetemre. Orsi is elmosolyodott az előbb valamin meccs közben. Most az almások is mosolyognak valamin. Na ez megy most itt a klubban nyolc körül, mosolyok, meccs meg miegymás. Hozok egy teát magamnak, közben betoppan Busa is, én meg befejezem ezt az össze-vissza bejegyzést...

Tovább a poszthoz
2 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr611732488

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BlAdE 2010.02.07. 23:57:01

Milyen klubban született a bejegyzés? Arrajárok hátha összeakadunk :)

Atom · http://atom.blog.hu 2010.02.08. 00:37:52

@BlAdE: Az NYMESEK egyetemi klub. 'A' club a rendes neve. Szombathely, Károlyi Gáspár tér 4., a főépület alagsorában van. Ha arra járnál:)
süti beállítások módosítása