atom

Mondatokban

2010.01.31. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 4 komment komment
Mondatokban Tovább

Bonyi: Örülök, hogy nem szeretem a gombát, mert ha szeretném, megenném. Pedig utálom.

Kolinál: találtunk egy kismacskát este. Fekete volt, kis fehér nyakkendőfolttal. Dörgölőzött, aztán Orsi felvette, s kihívtuk az állatmentőket... Most már jó helyen van:)

Sorozatnézés közben: Így jártam anyátokkal - imádom ezt a sorozatot. Renegeteget nevetek rajta, s persze beugranak jelentek is, amiket Csabi mesélt még régebben. Olyasmi, mint a dokik, amit nézve percenként visítok. Csípem ezt a sorozatot...

Zsóttinál: Átugrottam Zsoltihoz, kisvártatva pedig már a blog-sablonok közt találtuk magunkat s Zsótti kamatoztatta is webszerkesztői tudását:) Ha minden jól megy, akkor hétfőn már új design:)

Szombaton: Bonyi szerint is jó lesz az új design, tetszik neki:)

Magamban: Örülök, hogy sokaknak tetszett a kis blogolós videóm. Nekem is tetszett:)

Klubban: Csabi, Gábor, Hali és Taki nagyon durván belemerült a tengerbiológiába, azon belül is a bálnák elemzésébe. A többit inkább most kihagynám, mert nem animálpornó blogot írok. Összességében már tudjuk, hogy Jacques Cousteau az óceáni élet Hugh Hefnere, aki Playcet-et olvas, abban pedig egy többméteres kihajtható poszeren van Pamela Dick (bálnasztár), akinek a bikini-vonala nem szőrös, hanem kagylós, és szilikonozott segge, mellei, illetve ajkai vannak. Ezen kívül teljesen normális szülinapozás volt...

Viccben: Melyik az a szó, amit az eszkimók nem ismernek? Hát a tavaszi zöldségleves.

Kávéautomatánál: Ebéd után Bonyi így szól: békés vagyok, mint a megye. Erre Ildikó: Én meg heves. Mi mást is mondhattam volna összegzésképp, mint azt hogy: Bonyi békés, Ildikó heves, Atom meg tolna...

Pénteken: sörszagú este volt ez is, mint a csütörtök, kicsit spicces is lettem a végére, de legalább most már tudom, hogy az alkohol elméletben tényleg bátorít. Hajnali 4-kor értem haza. A többnapos szülinapozás már csak ilyen. Vasárnap, vagyis ma ér véget.

Álmomban:
1. Bonyinak részegen behúztam, mert nem hagyott az asztalra borulva békésen rosszul lenni.
2. Egy hídon mentem egy épület mellett, amikor egy cetlit láttam az egyik ablakra ragasztva. Annyira kis betűkkel volt írva rá a szöveg, hogy kihajoltam a korláton. Persze túlhajolva leestem, de még az utolsó másodpercben sikerült elolvasnom az írást: "Laza korlát, kihajolni veszélyes!" - muhaha. Vicces álom.

Tovább a poszthoz
4 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr31706559

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Olya 2010.01.31. 13:56:45

:D:D Elmebeteg egy hét volt, az tuti! :D De jó is ez így! :D Na megyek Fishing & Hunting-ot nézni...:D

bnyhdz 2010.01.31. 14:36:17

Fujj, pornót nézel, Orsi? :D

bnyhdz 2010.01.31. 14:38:22

Álmodban: valójában összefügg a kettő, az elsőért járt a második. Így álltam bosszút. :D Csak stílusosan, tudod...

bnyhdz 2010.01.31. 22:43:26

Szia, régi dizájn!
süti beállítások módosítása