atom

Honda Civic hangok és paródiája

2010.01.18. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 2 komment komment
Honda Civic hangok és paródiája Tovább

Annak idején lementettem a gépre egy Honda reklámot, amelyre tegnap bukkantam rá egy elfelejtett mappa eldugott szegletében. A reklámban egy Honda Civic a főszereplő, akinek - ha szabad így mondanom - szinkronját egy kórus adja. Minden egyes kattanást, huppanást, esőcseppeket és még a zenét is a kórus adja vissza. Zseniális munka (szerintem).

Eme zseniális videó zseniális paródiáját leltem meg a youtube-on, mondanom sem kell, hogy jót röhögtem, kicsit megmozgatta a rekeszizmaima ez a két bajszos emberke a vödörrel és a homárral.

Ááá... A döglött hal, a hordó, a habverő... Most, hogy újra megnéztem már többmindent láttam. Kész. Nekem most jó éjszakát (0:28), nektek meg jó reggelt!

Találtam egy harmadik verziót is, abban is akad egy-két vicces rész:)

Tovább a poszthoz
2 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr41680934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

-Ani- 2010.01.18. 15:05:30

Csukott szemmel, az első, nagyon profi! :)
A bajszosok :)))))))))
süti beállítások módosítása