atom

EVE tojások húsvétra, WALL-E kedvelő locsolóknak

2010.01.16. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! Szólj hozzá! komment
EVE tojások húsvétra, WALL-E kedvelő locsolóknak Tovább

Tegnap este beléptem googlewave-re, mert megnéztem mi is ott a helyzet, ha már Bonyi beállította nekem. Nos az előzményekben egy képet találtam, amit Hanzs küldött (Ezúton köszönöm!). Egy képet, ami láttán elgondolkodtam, hogy a tojásgyűjtőnek használt szimat-szatyort elő kéne keresni és újra locsolni kéne. Aztán nézegettem tovább a képet, s rájöttem, hogy ilyet úgysem csinál senki sem, így a locsolhatnékom is tovaszállt, talán majd áprilisban visszatér.

 

Régen nagy mulatság, s várva-várt esemény volt a húsvéti locsolás faluhelyen, akkori baráti körünkben (fiúk és lányok részéről is). Aztán az évek során a lóitató vödröket nem nézték már mindig jó szemmel a szülők, egyesek ki-kikoptak a falujárásból, majd kinőttük mi is az egészet. Szép volt, jó volt, rég volt... - "És éppen elég is volt" - fűznék hozzá többen is a lányok oldaláról:P

Azért egy ilyen EVE tojásért hajlandó lennék kölnisüveget ragadni:P

Tovább a poszthoz
Szólj hozzá! komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr831675939

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása