atom

Mondatokban

2010.01.03. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! Szólj hozzá! komment
Mondatokban Tovább

Ez a hét fantasztikus volt, már ami az otthoni kalandjaimat illeti. Bevertem, levertem, lefejeltem, megégettem, elfelejtettem, stb...

Öltözés közben: Aúú! Na mi van már?! - kérdeztem magamtól a hét elején valamelyik reggel, amikor kétszer is bevertem a fejem a galéria egyik gerendájába. Nem tudom, biztos nőttem az éjjel vagy ilyesmi...

Filmnézés közben: Azt a k*rva! - tegnap este mondtam ezt, amikor lehajoltam a kukáért, s közben lefejeltem a söröspoharam. Még jó, hogy nem tört el, s még jó, hogy előtte egy perccel kortyoltam ki az utolsó csepp sört.

Mosás közben: Váááá! - már megint elfelejtettem a szennyvízelvezetőcsövet a helyére tenni. Kisebb fajta gejzírként lövelt ki a mosógép a csövön.

Vasalás közben: FFFFF! - szívom a levegőt, amikor hozzáérek a vasaló aljához fél tenyérrel. Miért?! Nem tudom... Gubancos volt a hét, a wc-ablakot is többször megfejeltem. Lehet valami bajom van a világgal, vagy csak valami űrlény költözött a fülembe és cseszteti az egyensúlyérzékemért felelős részleget.

Szilveszterkor: ööö bocs, berúgtam és nem emlékszem miket mondtunk, amit idézhetnék

Álmomban: szuperhős voltam, űrlények és óriási, Godzilla méretű hüllőkkel küzdöttem. Konkrét harcjelenetre nem emlékszem, csak arra, hogy a város feletti hegyen volt egy szuper kéglim, ahonnan lenézve láttam egy Godzilla-félét, és indultam elintézni - az emberek meg imádtak:P Most vagy bekapcsoltam hajnalban a Cartoon Network-ot, amin Pindúr Pandúrok vagy Ben 10 ment - vagy csak érdekes álmaimam vannak. Szeretek álmodni:)

Csak úgy este, reggelre, mert most ezt találtam és ez megy a kedvemben. Húzok aludni, hajnali kettő van megint:

 

Tovább a poszthoz
Szólj hozzá! komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr411640795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása