atom

*megjegyzés* - szünet

2010.01.02. 15:05 | Atom | Szólj hozzá! 3 komment komment
*megjegyzés* - szünet Tovább

Azt mondják, hogy az ember azt fogja csinálni egész évben, amit január elsején. Ezek szerint minden nap sokáig fogok aludni, filmeket fogok nézni és kb. ennyi.

Kicsit elcsúszott az órám - már ami a blogolást illeti - kicsit későn keltem e két napban, de most lehet:P Tegnap megnéztem pár filmet/műsort, mindenféle motoros dokumentumfilmeket zabáltam, meg könnyed tartalmakat. Könnyed tartalom: egy-két sorozat, Ultrakopó, Csúf Igazság, Cartoon Network.

Tegnap gondoskodtunk a 2010-es anyagi biztonságunkról is, lencsefőzeléket ettünk Orsinál (a fotósok mi mást is ennének, mint lencsét), három tányérral is bevágtam a biztonság kedvéért, no meg azért is, mert éhes voltam és ízlett:) Ha már babona, akkor végre elmúlt elseje és végre elintézhetem a házi-munkát gyorsan:P Természetesen a két döglés közti szünetben, hiszen kihasználom a helyzetet, kint meg amúgy is fúj a szél.

További kellemes napot!

Tovább a poszthoz
3 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr991639501

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

-Ani- 2010.01.02. 19:27:35

Én is sokáig aludtam, és tegnap igyekeztem nem csinálni semmit, mert hála az égnek a babona mindenféle munkát tilt, vagyis mindenre van vmi, amiért nem szabad elsején.... Tök jó, egésznap filmek és szundi! :)))

tüncite 2010.01.02. 19:49:36

Viszont kívánom a sikeres, és boldog új évet Neked is! :)
süti beállítások módosítása