atom

Nosztalgia két keréken

2009.12.12. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 1 komment komment
Nosztalgia két keréken Tovább

A héten egy motorkiállításon voltam, amely javarészt nosztalgikus, veterán motorokból állt össze. 55 motor Vépen, a Művházban, + egy Velorex. Hangulatos kiállítás volt, mely felvonultatta például kettő híján az összes Magyarországon forgalomba hozott Pannóniát.

A kiállítás legidősebb motorja, az 1949-es, lemezvillás Csepel. A 123 köbcentiméteres öregfiúból manapság már kevés épp darabot látni, így megbecsülendő kopottas fénye a sok csillogó társa mellett. A legifjabb egy 2008-as vállas bika, egy 1,8-as Suzuki Intruder, ebből a típusból három darab lett kiállítva, így most akad elég krómfelület ahhoz, hogy az unatkozó feleségek ellenőrizhessék sminkjüket, amíg az érdeklődő férfiak chopperes álmokat fantáziálnak bőrüléseket simogatva. - hogy idézzem magam:) Itt írtam róla bővebben, a képekre kattintva pedig galériát láthattok:) Szeretem a motorokat:)

 

Tovább a poszthoz
1 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr731591321

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nemiswan 2009.12.12. 21:03:08

Gyönyörű mocik! :) Egy szép moci után előbb megfordulok,mint egy pasi után ..moci ,rock ..ez az élet :)
süti beállítások módosítása