atom

500 baleset 10 perc alatt

2009.12.10. 10:45 | Atom | Szólj hozzá! 1 komment komment
500 baleset 10 perc alatt Tovább

Tegnap láttam egy videót a stipistop-on. Egy 10 perc 19 másodperces alkotásba van összesűrítve 500 autóbaleset. Különféle filmek azon jeleneteinek gyűjteménye, amelyekben rommá- vagy legalábbis széttörik az autókat.

Sosem szerettem, amikor egy filmben szétzúzták az autókat, sajnáltam a forgatási gépparkot, de persze sunyiban mindig nagy áhítattal lestem, ahogy repülnek szét az alkatrészek. A Cobra 11 volt évekig e karambol-éhségem legjobb csillapítója, s miután megtudtam, hogy javarészt kiszuperált kocsikat törnek - vagy igazából nem is olyat, mint amilyennek hisszük azt a négykerekűt, ami felrepül 200-al a levegőbe - kicsit meg is nyugodtam:)

A videóban 8:21-nél van egy fotós, aki rosszul cselekszik, igaz csak a film kedvéért, de azért mégis. Egy szép, igazi Cobra11-esen komponált képről marad le... Nah mindegy, kicsit azért sajnáltam ezt a sok vasat.

Nem gyenge... Béke az összetört vasak rozsdaporaira...

Aki esetleg tankkal jár dolgozni, most igyon egy kávét és hallgasson egy kis Mozartot, csak utána üljön Volán mögé...

Tovább a poszthoz
1 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr481587408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Maxatee · http://stockphoto.blog.hu 2009.12.10. 12:51:53

Szép gyűjtemény!

Ez se rossz: www.youtube.com/watch?v=iXL4xXWuh5Q&feature=fvw

Legdurvább versenybalesetek!
süti beállítások módosítása