atom

Egy fárasztó szóvicc Bonyitól - Na mi van a képen?

2009.11.12. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 5 komment komment
Egy fárasztó szóvicc Bonyitól - Na mi van a képen? Tovább

Aki nem szeretne agyérgörcsöt kapni és kiütni/lefárasztani magát, az ne olvassa tovább e bejegyzést! Még régebben, valamikor a nyáron esett meg, hogy Bonyival tartottunk valamerre autóval, amikor csináltam ezt a képet. Csupán egy HOD rendszámú busz.

Viszont, ha van annyira pihent valaki, hogy másodpercek alatt egy hülye szóviccet csináljon belőle, akkor az nem lehet más, mint Bonyi. Na szerintetek mit hozott ki belőle?*

Válasz itt fehérrel, jelöld ki, hogy lásd! --> RÁBAHÓDVÉG - Azért elmagyarázom: Rábahídvég egy település. A busz típusa Rába, rendszáma HOD, és ugye ez a hátulja, vagyis a vége, így lett belőle Rába-hód-vég.

*Belőlem egy fájdalmas, letépném az arcomat kifejezést hozott ki, természetesen emellett elismertem, hogy vicces, és hogy baromi gyorsan kapcsolt az agya. Csak fájt..

Tovább a poszthoz
5 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr551517517

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hajnal Pappa 2009.11.12. 12:38:27

Azért egy ilyen poén előtt tessék szólni a sofőrnek, hogy álljon félre!:D

Olya 2009.11.12. 15:17:01

Uhh... Tipikus Bonyi... Ez fájt...:D

bnyhdz 2009.11.12. 20:16:46

@ewok36: Én voltam a sofőr... :P
süti beállítások módosítása