atom

Spancserek, múzeumok, párducok - filmek, amiket nemrég láttam

2009.11.10. 11:25 | Atom | Szólj hozzá! komment komment
Spancserek, múzeumok, párducok - filmek, amiket nemrég láttam Tovább

A múlt héten jó volt a termés filmnézésből, ismét megszálltam a videocentert és csak rohangáltam a dévédékkel oda s vissza. Nyáron kicsit kevésbé lestem a filmeket, hiszen bedöglött a tévém és nem igazán jutott eszembe másikat venni, volt nekem elég dolgom. Most Zsótti monitorja és egy tuner segítségével látom újra a mozgóképeket. Na de vissza a filmekhez.

Elsőként a Képletet néztem meg, amiről a múlt héten már írtam pár gondolatot itt. Aztán megnéztem a Spancsereket, ami nem volt rossz, egy megfelelő mennyíségű poénnal fűszerezett barátvadász vígjáték.

Szórakoztató 105 perc a képernyő előtt, egy olyan helyzetről, amit nem igazán ismerünk, hiszen javarészt mindenkinek akad egy-egy barátja. Annyi humor van benne, amennyit a film és a nézők pont elbírnak, és a vasember Jon Favreau kötekedő, tesztoszteronszagú, illetve flegma megjegyzéseitől lesz igazán kerek az egész.

Filmajánlóm ide kattintva olvasható.

A másik film a Rózsaszín Párduc 2, amiről inkább nem írtam. Tetszett, de hát ugye ez az a filmkategória, ami egy érdekes humort képvisel. Azért röhögtem jókat:)

Aztán megnéztem az Éjszaka a múzeumban kettőt is. Ez szintén tetszett, mivel a Próbababa című film óta imádom az életrekelős dolgokat. Az első rész is tetszett, ez úgyszintén. Újat keveset villantott, de voltak benne ütős poénok, és ugye a múzeumokat is szeretem:P

Nagyon egyszerű levonni a konklúziót: akinek az első rész tetszett, nyugodt szívvel ülhet a képernyő elé, akinek viszont nem, s ezzel adna még egy esélyt az éjszakai feltámadt tárlatoknak, az lehet, hogy rosszul jár.  Mi úgy gondoljuk, hogy nem nyúltak mellé az alkotók, sőt, kifejezetten jó folytatást sikerült produkálniuk, ami még önállóan is megállja a helyét. Akik szeretik ezt a kategóriát, élvezni fogják.

Filmajánlóm ide kattintva olvasható.

Megnéztem még a Nász-ajánlatot is, ami szintén tetszett, mivel két kedvelt színészem játszik benne: Sandra Bullock - megint meg kell, hogy jegyezzem: jó nő, illetve Ryan Reynolds - akit a Buliszervíz óta nagyon csípek, szinte minden filmben. A film vége, ahogy Anya is írta - hamar kitalálható - de kellenek az ilyen filmek is. Mint ahogy minden évben többször megnézem az Igazából szerelem című filmet, holott nagyon is jól tudom mi lesz a vége:P

Néztem még filmet, de arról majd később, az külön bejegyzést ér...

Tovább a poszthoz
komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr751514950

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tüncite 2009.11.10. 12:08:40

nekem a P.S. I Love You az a film amit nem lehet elégszer látni :) imádom végig sírni :)

Törzsvendég:-) 2009.11.10. 13:16:14

Hehe ez az az téma amit nem hagyok szó nélkül.:-)Na én a Karib-tenger kalózai trilógiát lestem a minap,illetve a romantika sem maradhat ki ugye:
www.port.hu/szelid_szerelem_love_comes_softly/pls/fi/films.film_page?i_film_id=58690&i_city_id=3372&i_county_id=-1&i_topic_id=2
Ennek még van egy pár része amit ma iktatok be.Imádom ezt a stílust,kort pl. Váratlan utazás fan vagyok (párom nagy-nagy örömére,jáááj már megint Felicity):-) Egyszerűen bírom,nem röhögni!

Törzsvendég:-) 2009.11.10. 13:19:18

Ahh majd elfelejttetem láttam egy oltári sz*r filmet is,talán 2009. legsz*rabb filje,aminek a címét is ha csak meglátod menekülj!!(ha nem akarsz magadnak pár óra mínuszt az életedből,ez pedig a Pandorum (A Filmbuzi körbeajnározta,na már nekik sem lehet hinni,sőt elgondolkodtam,hogy ezentúl adok-e az imdb pontjaira.
süti beállítások módosítása