atom

A Sláger és a Danubius elvesztette a frekvenciáját - Ti mit gondoltok az ORTT döntéséről?

2009.10.29. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 6 komment komment
A Sláger és a Danubius elvesztette a frekvenciáját - Ti mit gondoltok az ORTT döntéséről? Tovább

Nem akarnék én erről most túl sokat írni. A lényeg, hogy a Danibus és a Sláger Rádió frekvencia-birtoklási ideje lejárt. A frekvenciákra pályázatot írtak ki, amire joggal gondolhattuk sokan, hogy a már működő csatornák kapnak újra engedélyt.. ..de mégsem. Mivel sosem voltam Danubius fun, ezért annyira az nem is hatott meg, de mi az, hogy a Sláger frekvenciáján ezentúl más fog szólni? "Politikai, beszélgetős" - így jellemezték az új adót, amiről kering sok-sok infó. A sláger közlemény is adott ki honlapján, ami így szól:

Már egy ideje az MR2-t hallgatom, de a sláger az mégiscsak a sláger. Az a rádió, amin már régóta megy (szerintem töretlen sikerrel) a bumeráng, az a rádió, amin mindig valami elfogadható zene szól, ha belövöd a csatornát.

Nekem ez az egész nagyon furcsa, és megértem, hogy a sláger perelni fog. Azért ez nem mehet ilyen könnyen.

Ha bővebben olvasnál a témáról, kattints ide. Azt pedig fűzzétek hozzá kommentben, hogy mit gondoltok! Ugye nem csak engem háborít fel/lep meg némileg ez a dolog?

Tovább a poszthoz
6 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr411482611

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Gratulálok Állam bácsi... 2009.10.31. 21:12:04

Annyira rossz nézni azt, hogy mi folyik itt. Bomlasztanak minket a rossz hírekkel, és nem állnak le... Nem csoda, hogy a magyarok az egyik legboldogtalanabb nemzet Európában. Manapság a sok káosz hír közül a DANUBIUS rádió elhallgatása számomra a legfá...

Trackback: Megegyeztek 2009.10.29. 12:53:13

Megoldották a médiatörvény anomáliáit, hibáit és tévedéseit. Sikerült felszámolni a működésképtelen és csak kádertemetőnek használt megyéket. Hatékonnyá tették az önkormányzati rendszert. Most már nem lesz 39 fős településnek önkormányzata.   Si...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zsozso82 2009.10.29. 07:42:45

én is ma reggel hallottam a hirt.. hát elég szomorú... ez Magyarország...
ki a sz*rt érdekel a 'Politikai beszélgetős'..??? Kiváncsi vagyok melyik politikai csoport áll a háttérben, kinek mennyit csusztattak a zsebébe, hogy elnyerék a pályázatot!!!

tüncite 2009.10.29. 08:58:00

mélységesen felháborít... ez már kristály tisztán út a diktatúrába. milyen vezetők képviselnek minket? vagyis kit képviselnek ezek a törekvő emberek, akik átvágva a jónépet döntéshozatali poziciókba emelkedtek?? egy korrekt eljárás során alulmaradva lenyelhető lett vna, de így... közröhej, h mi megy itt... :S

bnyhdz 2009.10.29. 19:12:26

Na igen... A két nagy oldal megegyezett, egyik sáv a tiétek, másik meg a miénk lesz, a többi dolog már nem is lényeges. Ez olyan, mint a csigaevés: nem kell hozzá más, csak gyomor.

Sunboy 2009.10.31. 21:13:33

:( hát ilyen az élet :( De miéért ??

Törzsvendég:-) 2009.11.01. 16:58:00

Én szomorú vagyok,amíg lehet hallgatom.És ment a Emilia D. Ákos szám az előbb,Szerelemre hangolva a magyar címe.Hmmm ha jól emlékszem van egy távol-keleti film is aminek épp ez a címe.
süti beállítások módosítása