atom

Így alszanak a macskák

2009.10.28. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 5 komment komment
Így alszanak a macskák Tovább

Vannak akik nem szeretik a macskákat, sőt ismerek több embert is, aki azt hangoztatja, hogy utálja ezeket a "kétszínű-számító dögök"-et. Én kutyás-macskás háznál nőttem fel, mindig is szerettem a macskuszokat, és ez azóta sem változott. És találkoztam már olyannal is, aki szóban mindig utálta és szidta őket, aztán amikor a közelünkbe kavarodott egy macsek, máris az ölébe vette és simogatta. Na mindegy. Szerintem aranyosak. pont

Találtam a neten több válogatást arról, hogy miképp képesek aludni a macskuszok, úgy gondoltam, hogy kiegészítek egy ilyen képsorozatot saját fotókkal. Miközben nagyon kerestem egy képet, rájöttem, hogy annyi fotóm van alvó állatainkról, hogy azt egy hétig publikálhatnám. Kiválasztottam párat, és vegyítettem pár nekem tetsző netes képpel:) Olé! Elsőként következzék a kedvenc képem, otthon még két kismacskánk volt amolyan kicsit csálé Ying-Yang:

Szeretem a vörös macskákat, nekünk is volt többször, akik szerettek ugyanígy aludni.

Ím itt a bizonyíték, a vörösök összetartanak

Ezek a fejek kikészítenek, hogy lehet így aludni?

Az érdekes póz két abszolút győztese viszont biztos, hogy ez a két macsek

Gömbölyödés. Na abban nagy maistro mindegyikük. Az első képen Hógolyó, aki sajnos felkelt a mocorgásomra. Egy tálban feküdt, de egy virágcserép, egy fritőz, vagy bármilyen tál megfelel alvásra. Sajnos nem találtam meg a képet, amelyiken Frigyes macskánk egy robotgép mixertálából kukucskál ki. (de mégis megvan, Anya elküldte:)




Egy macska amikor hanyattfekve alszik, az olyan fura. Nekem az. A mi macskáink sosem aludtak hanyatt, csavarodtak, tekeredtek, lógtak, de hanyatt sosem. A neten persze mindenre van példa. Legismertebb talán ez a laptopos.

Nálunk sokszor megy nyáron a kaja utáni szieszta, ilyenkor aztán lehet többen, kevesebben, tálba lógó fejjel, ládába félig fészkelődve, egyszóval bárhogy aludni.




Télen viszont kötelező összebújni, vagy a kutyára, illetve mellé feküdni. Nálunk bevált rendszer a kutya+macska alvás, de nem csak a hidegben.

Végül, zanzásítva még hét fotó, amelyek aranyosak, kényelmetlenek (ránézésre), vagy csak egyszerűen jól fotózottak:)






 

Tovább a poszthoz
5 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr491479816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

-Ani- 2009.10.28. 10:33:50

Édik! A keresett képet küldöm!

tüncite 2009.10.28. 15:48:32

cukiság a köbön :) dejóóó :)

Maxatee · http://stockphoto.blog.hu 2009.10.28. 22:36:26

Kutyákról is csinálhatnál egy bejegyzést! Az enyém tud érdekes pózokat felvenni! Ha érdekel küldök át pár képet!

Üdv Atee

zsozso82 2009.10.29. 07:44:13

aranyosak... és Garfield holvan? :D
süti beállítások módosítása