atom

Rejtőzködő - fröccsenő

2009.10.23. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 1 komment komment
Rejtőzködő - fröccsenő Tovább

A héten lent voltunk a klubban, szokásos teakört tartottunk (teáztunk 4-5-en), Szabi (pultos), az asztalunkra azt mondta eljövetelünkkor, hogy: "Mi ez b.meg?! Teafarm?" - na szóval visszakanyarodván a témához. Csabinak van egy pólója, aminek olyan lefröcskölt, pacás mintája van. Ezzel a pólóval simán elvegyülhetne egy szobafestő-mázoló party-n vagy akár egy fesztiválon is, ahol sokaknak díszíti a pólóját valamilyen ráfröcskölt ital. Csabi ebben a pólóban ücsörgött a falnál, amikor ránézve azt láttam, hogy nagyon beleolvad a környezetébe, ugyanis a mögötte lévő falon egy szép nagy felületen valószínűsíthetően pezsgő, vagy valami olyasmi nyomai látszottak.

Ha piros lenne a pólója, akkor mégjobban eltűnne és tényleg csak a szőke feje világítaná be a sarkot. Szerintem abszolút úgy néz ki így a helyzetkép, mintha ráirányított volna valaki egy pezsgőt:)

Tovább a poszthoz
1 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr21465080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Olya 2009.10.23. 15:11:45

:D:D Jó a kép...:) Ja, és : Teafarm forever!:D
süti beállítások módosítása