atom

Sheepfilms - GPS

2009.10.04. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 3 komment komment
Sheepfilms - GPS Tovább

GPS - mire is menne sok ember nélküle. Eltévednének. Aztán elő kéne venni a kesztyűtartóból a térképet. Nem vagyok GPS ellenes, erről szó sincs. Csak azért akad annyi gógyim, hogy eltaláljak a város egyik feléből a másikba, pláne akkor, ha már évek óta ott élek. Reflexből kanyarodunk, nem azért mert Mohabá mondja. Viszont kifejezetten jól jött a navigáció Pesten, vagy amikor Bécsbe mentem mellékutakon. Szóval idegen terepen hasznos, nem tagadom. Meg egy városinak is, amíg átmegy a szomszéd utcába, nehogy eltévedjen, legalább van akivel beszélgethet.

Na de térjünk rá a bejegyzés témájára, navigációs felvezetést azért kapott, mert a Sheepfilms-es srác ismét alkotott, most GPS-kategóriában mahinált egy videót, kukker:

Nekem a kedvenc részem, amikor rázoomol a műhold. Annyira beteg ötletei vannak e fószernak. Imádom a munkáit!:D

Korábbi sheepfilmses bejegyzéseim ide kattintva!

Tovább a poszthoz
3 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr221425070

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hajnal Pappa 2009.10.07. 15:55:33

eeeez mekkora:D
Van nekem is egy jópofa, bár ha nézed a kreten.hu-t, nem nagy meglepetés:
youtube.com/watch?v=X7MVtgXMclI
süti beállítások módosítása