atom

Ó azok a gyönyörű tömegkoreográfiák! - hatvanas kínai rendszer, bámulatos látvánnyal

2009.10.02. 07:55 | Atom | Szólj hozzá! Szólj hozzá! komment
Ó azok a gyönyörű tömegkoreográfiák! - hatvanas kínai rendszer, bámulatos látvánnyal Tovább

Hatvan éves a Kínai Népköztársaság, ennek megünneplésére hatalmas katonai parádét rendeztek, és felvonulást, méghozzá olyat, amelyeket annyira lenyűgözőnek tartok (tudjátok, sokan gyönyörűen sorokba rendezve). Egy ilyesmi bejegyzésem már volt, abban egy Faithless klip mutat be ugyanilyen képeket.

Mindig is bolondultam az ekkora szimetriáért, az ekkora összhangért, csak azt nem értettem sokszor, hogy miképp tudnak ennyire rendezett sorokban felsorakozni?! Rengeteg gyakorlás, de mégis, ennyire?

Nos még két részletet tudtam meg az este folyamán a neten bóklászva, az egyik, hogy szinte centiméterre pontosan egyforma magasságú embereket válogatnak össze, hogy ne legyen eltérés véletlenül sem. A másikat pedig e kép nagyon jól illusztrálja:

További Atomot lenyűgőző AP és Reuters fotókért kattints

 

Tovább a poszthoz
Szólj hozzá! komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr511422151

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása