atom

A lopott pillanatok - alszik a svéd baba

2009.09.20. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! Szólj hozzá! komment
A lopott pillanatok - alszik a svéd baba Tovább

Az index.hu-n láttam találtam a hét fotói közt az alábbi gyöngyszemet, ami "jószemű" Huszti István munkája. A magyar-svéd meccsen készült a kép, s talán azért is tetszik ennyire, mert a fociról szól, de mégsem zöld gyep, labda, meg valami látványos mozdulatsor.

Svéd szurkolók a Magyarország-Svédország világbajnoki selejtezőn - Fotó: Huszti István

Nem vagyok túl nagy sportember s a fociért sem rajongom igazán, sőt még egyes drukkerek sem kedvelnek. Viszont ez egy olyan típusú kép, mint amilyeneket én is szeretek csinálni. Az ún. lopott pillanatok, amikor nem pózolnak, nem a kamerába néznek, egyszerűen megörökíted aközben, amiben épp elmélyül. Legyen az ejtőzés egy padon, távolba merengő lány a buszon, tátott szájjal bambuló kisgyerek egy előadáson vagy ordítva szurkoló tömeg, táncoló közönség - az ilyen képeket nagyon szeretem...

Annyira aranyos az a baba azzal a jó nagy rózsaszín, ipari fülvédővel... Imádom...

Tovább a poszthoz
Szólj hozzá! komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr311388571

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása