atom

Egy-két kreatív ötlet

2009.08.29. 11:53 | Atom | Szólj hozzá! 1 komment komment
Egy-két kreatív ötlet Tovább

Kaptam egy diavetítést "Ötletek" címmel, amiben sok-sok frappáns és kényelmes megoldást nyújtó találmányt láttam, viszont ilyenekkel teli van a világ és az internet, így csak a legérdekesebbeket szúrom be.

Autobuziknak szuper, bár kicsit sajnálom a donorautót, viszont megőrülnék egy ilyen íróasztalért (annak ellenére, hogy mini, nem lenne neki hely a lakásomban és behozni sem tudnám hol, de akkor is király:)

A másik ez a zuhanyfüggöny, amihez azt hiszem nem kell kommentet fűznöm:P

Na ez a tuti. Látom, ahogy rohan valaki egy hatalmas légycsapóval vagy összetekert újsággal és ütni kezdi a táskánkat. Kicsit rémisztő, éjszaka nem szívesen kelnék fel úgy, hogy a széken ezt a táskát látom:P Viszont a "megtámadtak az óriás bogarak!" házivideókhoz tökéletes kellék. Azon ne lepődjünk meg, ha nagymamánál járva hazafelé árad táskánkból a Chemotox-szag.

Ez pedig minden autószerelőnek feladat, hogy a következő autóbontáskor a motort tegyék félre asztalnak. Annyira jól néz ki, hogy simán el tudnám képzelni ezt a kéglimben (ha lenne neki hely:P) Na mindegy. Kreatív a világ...

 

Tovább a poszthoz
1 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr991345994

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tüncite 2009.08.29. 12:17:19

csak az az egy baj van, hogy viszonylag ritkán bontanak IFA-kat meg ZIL-eket, amiben ezek a káprázatos V8-as motorok vannak.. de a méh telepeken érdemes körülnézni.. úgyis ott végzik a súlyuk miatt :)
süti beállítások módosítása