atom

2009-es karneváli összegzés - ilyennek láttam én

2009.08.26. 13:45 | Atom | Szólj hozzá! 2 komment komment
2009-es karneváli összegzés - ilyennek láttam én Tovább

Még mindig karneválozom. Augusztus 20 óta állandóan ez fut a gépemen, előttem, képek, videók, stb. - ma, amikor feltettem összegző anyagomat újabb négy videókkal, elviekben zártam a fesztivált.

Az első napi galériáért klikk a képre, beszámolóért pedig ide.

A négy nap alatt azért szórakoztam is kicsit amellett, hogy dokumentáltam videóval, fotóval és aggyal. A fesztivál négy napjáról összesen 6 karneváli cikket hoztam össze, 4 képgalériát és 16 videót. Azt hiszem ennyi elég lesz erre az évre.

Szerintem az idei karnevál kicsit gyengébb volt, mint az előzők. Hiányoztak a spontán dolgok, és a zenei kínálat is kicsit szűkösebb volt a megszokottnál. Azért így is jól éreztem magam, pláne a balkáni Markovic koncerten és a Paddy and the Rats ír bulizenén.

A második napi galériáért klikk a képre, videókkal tűzdelt beszámolóért pedig ide.

A felvonulás olyan volt, mint minden évben, bár idén már feltűntek a vonulók közt arabok és gólyalábas elefánt is. Majd megpróbálom valahogy beilleszteni ezt a furcsa képet a történelmi sorba. A fáklyás felvonulást megtartását pedig nem tartottam indokoltnak, de sokan igen, így azt is végigácsorogtam esernyő alatt (köszi Csabi). Ezen a napon egyébként örültem az esőnek, mert fáradt is voltam és némi karneválundorom is volt. Tudjátok, az azért van, mert több napig szembesülsz azzal, hogy neked rohannod kell valahova, és a tömegben pedig lehetetlenség sietni. Másrészről ha valamit fotózni akarsz, akkor nehezen férkőzöl csak a közelébe, mert a tömeg nem engedékeny (az olvasók pedig elvárják, hogy színvonalasan megörökítsd.)

A harmadik napi galériáért klikk a képre, videókkal tűzdelt beszámolóért pedig ide.

Vasárnap boldog voltam kicsit, hogy véget ér a kavalkád és otthonomban másnap már nemcsak átutazóként leszek jelen. Csabi végigkísért a négy nap alatt, hűséges fegyverhordozómként Sancho Panza névre hallgatott és hozta a sörömet oldal-hűtő-táskában:) Pacsi! - Sok folyadék fogyott, sok cigi, kevés kaja. Megint fogytam kicsit s valószínű a gólyatábor alatt sem fogok elhízni (*sóhajt* - az is mindjárt kezdődik).

A negyedik napi galériáért klikk a képre, a videókkal tűzdelt beszámolóért pedig ide.

Bocsi a sok ismerősenek, akit esetleg nem ismertem meg a tömegben, előfordul. Kinga! (akit konkrétan nem ismertem meg, vagy vettem észre) Legközelebb üvölts rám, valószínűleg változtál már valamelyest, mióta utoljára láttalak:) Találkoztam sok régen látott ismerőssel is, ezért mondjuk szeretem a karnevált, összehozza az embereket.

Szóval véget ért a 2009-es római hajtás, talán a blogom időzónája is helyreáll s mindjárt jön a következő zúzda, jövő héten gólyatábor - ki kéne előtte aludnom magam:P

Tovább a poszthoz
2 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr521338333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hanzs 2009.08.27. 09:07:30

Szeva Atom,
Szeretném megköszönni h. eljöttél mind a rabszolgavásárra, mind pedig a Homo Ludens fellépésére!
A fotók és a videók is nagyon tetszettek, főleg a művészetek utcájában készült In Vito előadásról!
Mégegyszer nagyon szépen köszönöm a magam és a Homo Ludens Zenész Szinpad vmint a rabszolgavásárosok nevében is!
riszpekt

Atom · http://atom.blog.hu 2009.08.27. 10:28:31

Nagyon szívesen. Tetszettek az előadások köszi, hogy ajánlottad őket. Jobban szórakoztam ott, mintha a forgatagban ültem volna valahol egy doboz sörrel!:P
Gratula a műsorokhoz!
süti beállítások módosítása