atom

PM10 - A gyilkos por

2009.07.28. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 3 komment komment
PM10 - A gyilkos por Tovább

Nemrég futottam bele ebbe a videóba, ami nagyon tetszett képileg és elborzasztott tartalmilag. Nézelődtem a neten a PM10-el kapcsolatban, de kaptam egyaránt hideget és meleget is. Vannak akik szerint ez igenis ott száll a levegőben és beépül sejtjeinkbe, vannak viszont kevésbé drámaibb vélemények, amik szerint ez a videó kicsit túl elugaszkodott, egysíkú, pánikkeltő.

Nos én úgy vagyok vele, hogy ha pánikot nem is kelt, de talán elgondolkodtat egy-két embert, akik ezek után meggondolják, hogy tényleg mindehova autóval kell-e járniuk. Ha már egy ember ül kevesebbszer feleslegesen az autóba, akkor már megérte.

Tehát egy kicsit én is úgy érzem, hogy túl drámaira sikeredett a vidi, viszont elrettentés nélkül nem is lett volna "emlékezetes", így ezt most ne boncolgassuk.

Szerintetek, akkor most ez a PM10 ennyire durva és ennyire ott van?

Tovább a poszthoz
3 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr611272765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Törzsvendég:-) 2009.07.28. 10:56:19

Tetszett a narrátor hangja.Nekünk nincs autónk,tömegközlekedek illetve séta.Elgondolkodtató volt egyébként, abba gondoltam tovább,hogy pm10,adalékanyagok,génkezelt cuccok,Cigi!!!,stressz meg egy nagycsomó sz*rság ami rég nem volt,vagyis ilyen koncentrációban mint most.Kinyírja az ember sajátmagát.

Atom · http://atom.blog.hu 2009.07.30. 10:36:57

Kell a modernizáció, de tényleg a kényelemmel önmagunkat nyírjuk ki. Viszont már Jurtában sem tudnék lakni az is biztos. Bár ha van wifi, akkor tudnék blogolni. atom.jurta-blog.hu:P

-Ani- 2009.08.02. 22:44:23

Ijesztő! De nem eléggé, pedig annyi intő jel van körülöttünk, mi csak ijedezünk de tenni semmit nem teszünk.
Mondván: "Egy fecske nem csinál nyarat." A környezetvédelmet kötelezővé kéne tenni! Mindenki akkor fog szorgalmasan cselekedni, amikor már a katasztrófa szélén állunk. Mert ilyen az ember!
süti beállítások módosítása