atom

Bandi a puli 40 km/h-val fut, lohol, száll - Kalóz szőrét pedig levágattuk

2009.07.26. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! Szólj hozzá! komment
Bandi a puli 40 km/h-val fut, lohol, száll - Kalóz szőrét pedig levágattuk Tovább

Otthoni kutyajelentés: Bandi szeret felmenni Anyával a boltba s vissza. Ilyenkor az autóval együtt fut a járdán az eb, van hogy nagyon gyorsan, pénteken épp 40-el. Ilyenkor imádom nézni, ahogy szinte száll a levegőben a nagy szőrpamacs. Ezerszer elhatároztam, hogy lefotózom, most három képet sikerült lőnöm róla, de rájöttem, hogy ezt inkább videózni kell majd legközelebb.

Kalóz már kicsit megnövesztette a szoknyáját, azaz a szőrét, így elvittük Gabival kutyafodrászhoz. Kalóz egész nyugisan bírta, bár néha már teli volt a töke az egésszel. A végére kicsit megsértődött, de utána azért érezte, hogy a nagy melegben jobb így és újra eleven lett, ami nagyjából annyit jelent, hogy a kocsiban a hátsó ülésen kábé két percig volt hajlandó ücsörögni, utána előre mászott, mert hát neki ott kellett utaznia:P Kalóz frissen nyírva

Otthoni kutyajelentés vége - kimegyek megsimogatom őket:)

Tovább a poszthoz
Szólj hozzá! komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr351267006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása