Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

atom

Erotika Expó és Off Road dagonyázás

2009.07.23. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! Szólj hozzá! komment
Erotika Expó és Off Road dagonyázás Tovább

A múlt hétvége nem telt unalmasan, két helyen is jártam, amiről aztán fotós-videós beszámolók születtek. Haladjunk kronológiai sorrendben.

Szombat: Először is kiegészítettem a badacsonyi felhős bejegyzésemet egy videóval, amit akkor készítettem, amikor elkapott a jégeső Balatonra menet. Még Sümeg előtt járva videóztam pár villámot és azt, ahogy szinte lyukat ütnek az autó karosszériáján a jéggolyók.

Erotika Expón voltam Fonyódon, életemben először vettem részt ilyen jellegű kiállításon. Annyira nem voltam rápörögve, lévén, hogy nem így neveltek, de a természetes kíváncsiság engem is vonzott, így nem utasítottam vissza a munkát.

Nagyrészt topless táncosok voltak a színpadon, a Sexy Angel Teamből az egyik lány kellőképp érdekelni kezdett, talán a hajszíne miatt (szőke), de az expo alatt fel-le cirkáló két hosstess lányt is követtem mindig a szemem sarkából, mivel rajtuk volt ruha:)

Aztán volt egy extrém domina-show, de mivel nem rajongok a műfajért, a Rammstein zenére űzött bőrszerkós műsortól nem estem hanyatt - ilyet is láttam. nyugtáztam magamban, aztán jöttek a sztárok: Nikki Rider, Nikol Evans és Regina Moon. Mindhárom előadás látványos volt, de leginkább Regina műsora tetszett, mert hát nem láttatott mindent, így megmaradt a kíváncsiság a végén is, meg ugye akármennyire is erotikázik vagy pornózik (nem vagyok tisztában a munkásságával), megkapó jelenség volt Manson zenéjére abban a ruciban.

Ejj, hogy milyen könnyen meg lehet hülyíteni a férfiakat apróságokkal... - (mondá Zsótti is) _ Mielőtt kiéhezett fickónak lennék itt elkönyvelve (az vagyok), aki ezentúl nem a youtube, hanem a youporn oldalairól fog videókat beszúrni, eloszlatnám a tévhitet: ez nekem egy új élmény volt, ezért itt is kell, hogy legyen nyoma, és elismerem, hogy a színpadra nézve van az a mozgás, ami vérbőséget okoz deréktájban.

Aztán az est csúcspontja egy szexjelenet volt a színpadon, ami annyira nem fogott meg, hiszen nem éreztem úgy, hogy a hátsóbb sorokból előre kelljen másznom és közelről vizslatnom azt, ahogy valakik épp intézik dolgukat. Ellenben a közönség nagyon rácuppant a témára, kamerák, fényképezőgépek, telefonok rögzítették az aktust. wow. Egy pillanatkép a rögzítőkről:)

Cikkem az expóról, három videóval (összefoglaló toplessel, sztárok, +szex a színpadon) és képgalériával ide kattintva látható.

Vasárnap: Marcival elmentünk Csabrendekre, ahol épp az ötödik terepjáró találkozót tartották, megannyi dzsip, sárdagonyázásra alkalmas jármű és egy gigászi traktor is várta a látogatókat.

Sosem rajongtam a műfajért, de azért tetszett a látvány. Mondjuk amikor telibe trafált sárral egy quad, akkor elgondolkodtam, hogy miért is álltam ennyire közel, majd lepucoltam magam és a fényképezőgépem.

Továbbá az sem tiszta még számomra, hogy miért fehér cipőben mentem egy ilyen saras buliba?! Na mindegy, jó pap holtig tanul. Ámen. Cikk és képgaléria ide kattintva.

Tovább a poszthoz
Szólj hozzá! komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr881260156

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása