atom

Az illatosszemű

2009.07.11. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! komment komment
Az illatosszemű Tovább

Ha jól emlékszem kedden reggel esett meg az alábbi eset:

Szokásos reggel: amikor már a földsáncok sem segítenek és a gránátokból is kifogytam, akkor bele kell törődnöm a helyzetbe, hogy vesztettem, kitűzöm a fehér zászlót és nem hadakozom tovább a telefonok ébresztőivel. Lesasszézok a galériáról, általában épp bőrrel, de olykor előfordul, hogy itt-ott megfogyatkozik kicsit a hámrétegem _ ezt általában valami jó dallamos, vidám megjegyzéssel kommentálom. Aztán átsiklok az Atombunkeren, bedugom a konnektorba a vízmelegítőt, 3in1 a bögrébe, folyóügyek intézésével rászolgálok kicsit a csatornadíjra, aztán már jöhet is a kávé kavargatása. Legtöbbször a wc ablak mellett iszom meg a kávém a reggeli cigihez, ugyanis ilyenkor még nem publikus az öltözékem a lakóközösség számára.

Miután végeztem urbanista rituálémmal felfogom, hogy késésben vagyok, és kapkodva felkapkodok magamra ruhákat, eközben általában még pólót cserélek, mert úgy gondolom,  hogy ma más kell, vagy inkább hosszú stb. E helyzetet még bonyolítja az, hogy amit fel akarok venni általában mindig épp a vasalnivalók közt van _ amúgy az esetek 50 százalékában nem abban a pólóban indulok el otthonról, amit először felveszek.

Miután megoldódik a testfedési problémaköröm már a tükör előtt tobzódom. Fogmosás közben a tükör előtti polcra nézek és eldöntöm, hogy délután letörölgetem. Miután végeztem az arc-fog-fül területekkel, jöhet a sziszegős-zuhany, s utána a zselézés (amivel fixálom már azt, hogy nincs újabb pólócsere), aztán végül a parfüm. Csukló, fültő, és persze nyak-mell magasságban egy adag, amiből kedden egy spricc pontosan a bal szememben landolt.

Először némi morgódással megtöröltem, aztán feltűnt, hogy marja a szemem. Természetesen rögvest kimostam, de csak nem akart a csípő érzet eltűnni. Nagyjából két perc múlva olyan vérvörös szemmel indultam el, mint aki belefejelt egy tál Erős Pistába, vagy elszívott minimum tíz kiló marihuánát. Nekiálltam kacsintgatni, mert ugye Hugo még erősen gerjesztette a szememet. Az utcára kilépve az első kacsintásom rögtön gazdára is talált, így sarkonfordulva és magam mögött hagyva egy feszes negyvenest visszamentem a napszemüvegemért. Jól tettem, egész délelőtt rángatózott a szemem.

A szerkesztőségben elmesélve a sztorit felajánlottam, hogy meg lehet szagolni a bal szemgolyóbisomat, kollegina nem élt a lehetőséggel. Kicsit aztán lecsillapodott a dolog, pár órával később ismét viszketni kezdett, dörzsöltem egy kicsit, majd utána az ujjbegyeimről a parfümöm erős eszenciája köszönt vissza.

Illatos volt aznap a szemem... :)

Tovább a poszthoz
komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr991239579

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Törzsvendég:-) 2009.07.11. 10:56:26

Kapásból a Tyereskova "réz" jutott az eszembe,az Illatos a khm-ám.:-)

Törzsvendég:-) 2009.07.11. 11:02:48

www.youtube.com/watch?v=QZC1VZPBybo
hát elnézést,de tényleg erre asszociáltam,majd hangosan felröhögtem.

bnyhdz 2009.07.11. 11:42:58

És végülis letörölted a polcot?

Atom · http://atom.blog.hu 2009.07.11. 22:26:45

@bonyi z.: Nem:P

@Veréb75: Ezt a számot nem ismertem, de azt hiszem nem fogott meg vele az előadó, pedig olyan romantikus:P

Törzsvendég:-) 2009.07.12. 05:59:00

@Atom: Nekem se a kedvencem nyugi,puszta asszociáció volt.Macskafogó:Nem, nem az az én kedvencem.:-)Hát igen,amúgy nagyon eltudom találni sokszor ki mit szeret,lehet ez a különös képességem.
No akkor ha nem jó a hang,akkor most nem küldök semmi zenét.A Slágeren meg szegény Flipper öcsi dalolgat.

zsozso82 2009.07.14. 10:04:44

igy lesz az "aranyszemű juhász"ból illatos csirke hmmm arakom mondani illatos szemű "juhász"
süti beállítások módosítása