atom

*megjegyzés* - Csomagot kaptam (ismét) lájf!

2009.05.26. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 7 komment komment
*megjegyzés* - Csomagot kaptam (ismét) lájf! Tovább

Na milyen csomagot kaptam tegnap? (tessék letaglózva s nem bagolymódra húúzni meg azt mondani: "Mennyi bélyeg, tök jó!")

Imádom, amikor valaki tud kreativ lenni!:) Andi ötféle bélyeget ragasztott a borítékra. Van Csehszlovák repülős, cirillbetűs gőzmozdonyos, régi Ikarus buszos, repülős magyar postás, de még nem Malévos, és egy nagy-nagy hőlégballonos Mongóliából.

A borítékban többféle lemez érkezett, némi mozgóképpel és audióval. Többek közt Gyalogkakukk-sztori (ezért jelképes bónuszpontok tömkelege jár), animációk, Parker Lewis sohasem veszít zajos-szemcsés VHS-RIP (de legalább megvan!), már alig várom, hogy megnézzem! Majd a Shaun a bárány epizódok mellett (amire manapság igen jól alszom el), valamikor beidőzítem:)

Kaptam egy hangoskönyvet is, ami a dohányzásról való leszokásban segít. Nem, nem szugerál, nem hipnotizál, hanem elősegíti a jó gondolkodát, megadja az iránycsapást, hogy merre haladj. Erre mondjuk kíváncsi leszek, majd elkezdem a közeljövőben az egész herce-hurcát, amibe már sokszor belevágtam és csak szétcseszte/felborította az életem a cigi utáni nyavalygásommal fűszerezve s végül sutyi bagózássokkal tűzdelve.

NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM A PAKKOT! Atom most megint örül. Pláne úgy, hogy még az előző pakk mozgóképjeit sem dolgozta fel teljes mértékben:P

Tovább a poszthoz
7 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr341143892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hajnal Pappa 2009.05.26. 08:43:45

Parkerből az összes????

Törzsvendég:-) 2009.05.26. 11:00:07

Na ezért ért oda ilyen soká mert ennyi helyen megállt.:-)Elárulom ez kamubélyeg nem is igazi (papírírószer boltban lehet kapni,és van egy nagycsomó féle,a postán általában bonyodalmat okoz,magyarázkodni kell,hogy az nem bélyeg csak bélyegnek látszó "tárgy",bocs a Parker csak ilyen minőségben volt meg, a többit meg csak azért tettem rá,hogy legyen rajta még valami,ne menjen mán félig üresen:-).:-)De dekorációnak megteszi.:-)A leszokáshoz meg sok sikert!KÍváncsi leszek az eredményre.

zoltan1 · http://www.ferfivilag.freeblog.hu 2009.05.26. 12:30:22

Tök jó. Tök tetszik. A bélyegek meg a küldemény tartalma. Olyan kreatív az egész.
Hajrá Gyuri kakas! :)

-Ani- 2009.05.26. 17:24:21

Jaj de jó! Remélem nem hagysz ki belőle, és én is megnézhetem. :)))

Atom · http://atom.blog.hu 2009.05.26. 22:17:28

Nagyon jók ezek a bélyegek, azt hittem igazi. A hangoskönyvre én is kíváncsi leszek, ma belehallgattam (a dohányzóban:P)

Pappa: Parker Lewis első évad

Hajrá Gyuri!

Törzsvendég:-) 2009.05.27. 06:13:31

@Atom: Na majd legközelebb előkotorom a gyerekkori bélyegalbumom abban vannak igaziak is.:-)

Tommi 2009.05.27. 22:44:42

Atom! Szokj le a cigiről, én azt tanácsolom. közel 2 hónapja köhögök, 2 hete derült ki, hogy hörghurutom van, szóval 2 hete rá sem gyújtottam. Hiányzik, de meg akarok gyógyulni.
süti beállítások módosítása