atom

*megjegyzés* - low battery

2009.05.19. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! Szólj hozzá! komment
*megjegyzés* - low battery Tovább

Na most akkor megcsinálom a napi összegzést (hétfő):
Valamikor hajnalban hazaértünk egy erősen alvásmentes hétvégéről.
Reggel viszonylag korán kelve bent tobzódtam a szerkesztőségben.
Összehaverkodtam a kávéautomatával, sokszor meglátogattam aznap.
Nagyjából délután négyre sikerült kiderítenem végre, hogy indult-e a Radó-Kovács páros a rali magyar bajnokságában vagy nem. Apró szépsége a dolognak, hogy a két szombathelyi versenyző helyezését ez az infó nagyon is befolyásolta, ugyanis, nem írhatom címnek, hogy MM első lett kategóriájában, ha közben mégsem. Csabinak sem mindegy (egykori osztálytársam, most versenyző), hogy negyedik vagy ötödik.
Aztán akkor valamikor hat előtt haza, mosás videók másolása, s minden egyéb más, csak mind olyan, ami nem én, hanem mind valaki másnak valami. Mikor is lesz így belőlem megint naprakész Atom?!

Aztán amikor végre leülök egy percre, akkor jön az alvás a kanapén, meg a gép előtt elszundítás, nyálas váll, stb. Holnap hasonlóképp egésznapos menet, szóval valahogy megint elcsúsztam az egész világgal. Az összes kép a másik gépemen, az online videó bővítmény még nincs a böngészőhöz adva, így a kétperces gyors bejegyzések is kilőve.

S megint elaludtam, immáron sokadszor e bejegyzés írása alatt. Azt hiszem megbocsát a világ és mindenkinek az a legjobb, ha most rákattintok a "Publikál"-ra, a kilépésre és megnyomom a gombot. Először a gépemen, aztán az íróasztallámpán s végül pedig az agyamon...

Nah kéri már a gép is az energiát, low battery, mint az agyam...

Tovább a poszthoz
Szólj hozzá! komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr101130666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása