atom

Lenézek a sarkamhoz és mit látok?

2009.05.13. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 1 komment komment
Lenézek a sarkamhoz és mit látok? Tovább

Szombaton sétáltunk egy jó nagyot Anyával Kissomlyón, körbejártuk a hegyet, fényképezgettem is, aztán megpihentünk. Pihenő közben Pepe szól, s csak ennyit mond: "Jobb sarkadnál" - Lenézek a sarkamhoz és mit látok? Azt, hogy lassan füvet kell vágni:P

Erre-arra azért látni ilyet, pár éve a városban az egyik beton-virágládában nőtt egy növényke, az Alföldön meg tonnaszám volt az út szélén a kender. - persze az ilyen vadon-maguktól növő egyedek gondolom nem érnek fel a lámpázott, ilyen-olyan pincében/szekrényben termesztett cuccokkal.

Na mindegy, azért egy képet megért:)

Tovább a poszthoz
1 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr451116967

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Шypa 2009.05.13. 09:50:40

Ez vad kender, elszívnád, úgy fosnál tőle, mint a murikutya. És még szépen fejeztem ki magam! :) Szóval tényleg nem ér annyit mint a "lámpázott, ilyen-olyan pincében/szekrényben termesztett" fajtája.
süti beállítások módosítása