atom

A tánc világnapjáról (Szombathely 2009)

2009.05.06. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! komment komment
A tánc világnapjáról (Szombathely 2009) Tovább

Május elsején kint jártam a Fő téren a tánc világnapja alkalmából különféle táncos produkciókat nézni. Szeretem az ilyen multikulturális programokat, mert a néptánctól a rock and rollon át a „crazy” táncig mindent láthattam:) Kiválogattam pár képet ami amolyan érdekes vagy viccesnek ható. Ezeket illesztgettem be nektek-e bejegyzésbe.

Ehhez a képhez sok képaláírást lehetne írni, igazából azt akartam lefotózni, ahogy figyelnek a ponyva résén a lányok, emellett még egy „Te jó ég!” fejfogást is sikerült:P

Aztán ott voltak a pálmafás lányok is, a két loboncos hajú. Erről a képről a Flúgos Futam mese két ősember versenyzője jutott elsőre eszembe:P

A táncosok gyakorolták a sámánizmus fortélyait és Uri Geller helyett Copperfield-et választva példaképként lebegtek többször is.

 

Aztán láttam egy félénk kislányt is:

Na meg a muzulmán és magyar népi gyökerek összeolvadását. Egy rövid ima Mekka felé a cifra-csárdás közben:P

A rock and roll nagyon látványos volt, sokszor azt hittem, hogy a színpad tetején lévő ponyvát átszakítva elrepülnek a lányok.

Ez meg olyan egyszerre:

A baloldali képet Bonyi is kb ugyanígy megörökítette. Ez van, ha így mozdul valaki:P Jobbra pedig gonosz viccel élve Deák Bill utódja látható.

 

Tovább a poszthoz
komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr751105384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hajnal Pappa 2009.05.07. 06:46:57

hülye,hülye,hülye:D
Sátánista gyerekek a legjobbak:D
süti beállítások módosítása