atom

Macska a tálban, állatok otthon - hétvégi töltődés

2009.04.16. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 4 komment komment
Macska a tálban, állatok otthon - hétvégi töltődés Tovább

Szeretek hazajárni. Általában havonta egyszer sikerül hazakavarodnom, mert mindig akadt valami koncert hétvégén, amire el akarok menni, illetve elküldenek. Idővel szép lassan elkezdek lemerülni, mert sem hétközben, sem hétvégén nem alszom eleget (azt ne számoljuk, amikor elalszom a gép előtt ülve, s fél óra múlva begörcsölt nyakkal szenvedek:P).Bezzeg a macskánk Hógolyó nem fekszi el a nyakát

Tehát amikor hazamegyek örülök, mert töltődöm. Keveset ülök a gép előtt, ha ülök, akkor is max blog és ilyesmi, tehát pihi. Az otthoni hétvégéken mindent jól meg- és kibeszélünk anyával, aztán emellett még ott van ugye a családi légkör. Öcsém berögződött mondata, hogy „hoztál haza filmeket?” – meg a kutyánk Bandi, aki telefonálás vagy cigizés közben nekiesik az ember lábának, aztán csak rág és rág.. ..és rág. Na meg a macskák is, Frigyes, Kormi, Franci és Hógolyó, dörgölőznek – Gabi kutyája, Kalóz már csak hab a tortán:)Így sziesztázik Kalóz (bal) és így néz, ha felkelti a fotós (jobb)

Párszor előkerült a gépem hétvégén (abban a másfél napban amíg otthon voltam), persze megörökítettem egy-két pillanatot. Kalózt ahogy hason alszik és Bandit, ahogy heverészik a teraszon:

Vagy azt is, ahogy Bandi kémleli az utcát a kapu alatti kis résen át:

A macskák is a gép elé kerültek:

Na meg Gyuri, a kakas is:)

Persze Bandiról még készült pár kép, a jobboldalin az látható, ahogy hanyatt fetreng a teraszon. Jó fej kutya, elszórakoztatja magát. Kis idő múlva már a hátsó lábát rágta:)

 Tehát ja. Szeretek hazajárni, beszélgetni, kutyázni, macskázni, töltődni:) ...

Tovább a poszthoz
4 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr451064786

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

charlie 2009.04.16. 07:52:56

aranyos macskák :)

meg az a kokas, nagyon hardciasan néz ki.

Törzsvendég:-) 2009.04.16. 09:53:44

Énis szeretek hazajárni,ma pl. megyek is.Kisfalumba az utak mentén már illatoznak a meggyfák,az árok tele van ibolyával.Gyerekkoromban volt egy öregnéni,neki a házánál mindig megálltam,mit megálltam guggoltam és szedtem az ibolyát,a mai napi lesem van-e még ott virág.Az orgonabokrokról (tudom nem szabad letépni a levelet) de egy-egyet lecsenek és kört formázok a mutató és a hüvelyk(?) ujjammal majd rá rakom a szívalakú levelet és rácsapok.:-)Ha jól sikerül nagyot szól.A másik mániám az a fűszál amit a tenyerünk közé kell tenni és fújni lehet,jó kis visítós hangot ad ki.Ja és nagyon sok pittypang van mindenfelé (jól dolgoztam az ősszel,sokat fújkáltam:-)És imádom otthon akertet.Hmmmm...egyetértek veled hazamenni mindig jó dolog.

zsozso82 2009.04.16. 23:22:20

na jahh, a Kokas :-)

Leijon 2009.04.18. 19:28:26

Juhj a kakasos montázs fölött a fehér macska mint valami kacér nő. Iszonyú aranyos:)
süti beállítások módosítása