atom

Itt a tavasz (azt hiszem most már tényleg)

2009.04.11. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 2 komment komment
Itt a tavasz (azt hiszem most már tényleg) Tovább

Holnap húsvét. Elvileg már tavasz is van egy ideje, de bizonyos kultúrkörökben a húsvét a tavasz nyitánya. Tegnap is és a hét nagy részén már polóban és rövidgatyóban rohangáltam napközben, itt a jóidő (egy ideig).

Kétszer is voltam a Fő téren fotózni a tavaszias életképeket meg fiatalságot lenge öltözetben. Annyira azért nem vetkőztek le az emberek, mint ahogy azt a cikk vagy a galéria kívánta volna, annyira még nem volt jó idő.

Annyira már tűzőtt a nap, hogy jólessen a szökőkútnál megmosni a csuklókat és a napsütötte, felhevült arcot.

A fák egy része már világba borult, van Szombathelyen pár hely/sétány ami tavasszal gyönyörűvé válik a fák kivirágzásával.

És persze a padok is teli vannak. Néhol szerelmesekkel, néhol családosokkal, néhol barátokkal, néhol pedig hajléktalanokkal. Kicsit szomorú a nagy tavaszi őrületben és boldogságban egy ilyen életkép, de sajnos ez már hozzá tartozik a mindennapi valósághoz.

 

Tovább a poszthoz
2 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr771058485

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Törzsvendég:-) 2009.04.11. 08:25:59

Jajj de csodaszép a magnóliás kép.:-)Imádom ezt a fát vagy cserjét vagy mitudomén mi a helyes.:-)

Atom · http://atom.blog.hu 2009.04.12. 13:35:09

@Veréb75: Én ezt elintéztem egyszerűen azzal, hogy virágzó fa:)
süti beállítások módosítása