atom

Századelői kávéház és orosz hupákolás - kabarén és Russkaja koncerten jártam

2009.04.07. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 2 komment komment
Századelői kávéház és orosz hupákolás - kabarén és Russkaja koncerten jártam Tovább

Pénteken Kabaré Kávéház című esten jártam ahol Bicskey Lukács, Pethő Kincső és Márkus Tibor varázsolta a századelői kávéház hangulatát a Palace Caféba. Viszonylag kevesen voltak, de így még családiasabb is lett az előadás, sokkal közvetlenebb. Mivel nem tudtam, hogy milyen előadásra megyek, csak azt, hogy hányra, ezért az egész előadás alatt csak törtem a fejem, hogy honnan ismerős nekem ez a figura (Bicskey Lukács). Aztán a műsor után, amikor a részleteket tudakoltam tőle, akkor mondta, hogy az Argo című filmben ő játszotta Psycho szerepét. Ebben a pillanatban rikkantottam egy nagyot, hogy: "Tényleg most már megvan!" - aztán elnézést kértem a kitörésemért és elhesegettem a hosszú pisztolycsöves Psychós képzelgéseim:P Az előadás tetszett, galériám az alábbi képre kattintva (utólagosan kaptam dícséretet is a képekre az előadóktól, úgyhogy örülök:)):

Szombaton, a hivatalosan felszabadulás napján jött a Russkaja, méghozzá az elszabadulás napjával:) Na az orosz-osztrák nemzetközi produkció ismét megmozgatta az amúgy tánchoz nem nagyon szokott végtagjaimat. A koncert vége felé többször már álljt! kellett parancsolnom magamnak, mert azért géppel és objektívvel az oldalamon felelőtlenség (f)elszabadultan ugrálnom:P A zenekar ismét hozta a tavaly nyári koncert feelingjét, nagyon jó hangulatépítők az együttes tagjai:) Volt körbefutós-traktorozás, guggolás, csípőkörzéses lazítás, szorongós buszos tánc és univerzumba kiáltozás egyaránt. A buliról írtam itt, a tavalyiról itt, galériám pedig az alábbi képre kattintva nyílik:

(a középső kép úgy készült, hogy már egy ideje ráfogtam a gépet az énekesre, amikor is megállt egy pillanatra, abbahagyta az éneket két másodpercre, megigazította a haját és a szemöldökét s kattinthattam:)

Tovább a poszthoz
2 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr211048418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

-Ani- 2009.04.07. 07:15:24

Már tavaly is azt mondtam, hogy szívesen megnéztem volna. Jó lehetett!
Biztos nincs szükséged egy titkárra, segédre, vagy inasra? :))))

Atom · http://atom.blog.hu 2009.04.07. 22:16:59

Fényképezőgép-táska hordozó néha elkelne:P
süti beállítások módosítása