atom

Beröffent a Centomania - elindult a FIATos közösségi oldalunk

2009.03.31. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 2 komment komment
Beröffent a Centomania - elindult a FIATos közösségi oldalunk Tovább

Büszkén jelenthetem be, hogy végre célba ért valamelyest azon törekvésünk, hogy az index fórum Seicentókra szakosodott topikja mellett egy különálló honlap is a magyarországi centosok közösségét építse, fejlessze, összegyűjtse. Annak idején már volt egy oldalunk, de az még nem működött annyira jól, és később egy hacker is belenyúlt, így hosszú szünet és TT nevű lelkes Seicento tulaj energiaráfordításai árán elkészítették pankeey-vel az új honlapot, a www.centomania.hu–t.

Az oldal célja összefogni azon CentoMókusokat, akik klubszerűen is hajlandóak autójukkal foglalkozni, esetleges találkozókra járni, egy közösségbe tartozni.
Egy ilyen találkozó már volt, erről írtam itt.
Tehát ha Seicento vagy Cinquecento tulajdonos vagy és érdekel egy kicsit jobban ezen autók története, technikája, szervizelési gondjaid, esetleg megfejthetetlen hibajelenségeid vannak, és egy gyarapodó közösséghez szeretnél tartozni, akkor látogass el a centomania.hu-ra illetve az index erre szakosodott topikjára.

Tovább a poszthoz
2 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr961035805

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pankeey 2009.03.31. 17:04:34

centomania.hu/forum

nekem igy egyszerubb a forum cime ;)

Békalencse30 2010.08.02. 21:02:27

Sziasztok! Van egy eladó seicento sporting 1.1-es,kis külső szépséghibákkal-,de műszakilag rendben,2000-es évjárat,váltózár,elektromos ablak(első kettő),alufelni,műszaki 2012.02-ig!!Érdeklődni lehet:20/511-5022 ,köszi
Edina
süti beállítások módosítása