atom

*megjegyzés* - pihent képrejtvény - fáradt aggyal

2009.03.26. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 1 komment komment
*megjegyzés* - pihent képrejtvény - fáradt aggyal Tovább

Nemrég Keltával sikerült összehoznunk egy afféle szóviccet, aztán megbeszéltük hogy ezt képileg is létre kell majd hozni. Gyors összeollóztam ím, hogy el ne felejtsem:P
Azt hagyjátok figyelmen kívül, hogy szép-e vagy sem, mindjárt két óra, fáradt vagyok, álmos. A megfejtés egyébként nagyon egyszerű:)

AZ ALÁBBI KÉPEN EGY FILM CÍME LÁTHATÓ

Jelöld ki az e szöveg alatt sort és látni fogod a megfejtést:
Aranyeső Yuccában

MUHAHA:P

Tovább a poszthoz
1 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr341026135

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Törzsvendég:-) 2009.03.26. 08:54:12

Ezekszerint kellően fáradt vagy kipihent az agyam,mert jelölés nélkül rájöttem a feladványra.:-)Aranyaeső Yukkában?Vagy nem?Én meg tudod melyik feladványokat szerettem régen,ha jól emlékszem a Hahotában vagy a Füles újságban volt,szórejtvények voltak azok is,ha szemből nézett rá az ember olyan vonalkódoknak nézett ki,ha megfelelően megdöltötte az ipse akkor látta a szót.Nem is tudom van-e még ilyen "képrejtvény",egy biztos jól el szórakoztam vele.:-)
süti beállítások módosítása