atom

Fotósok - amikor a hóhért akasztják 2.

2009.03.18. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! Szólj hozzá! komment
Fotósok - amikor a hóhért akasztják 2. Tovább

A hétvégén az Erik Sumo koncert alatt lőttem ezt a képet Bonyiról és Zsoltról, amint épp Harcsa Veronikát (le)képeznek.

Bírom az ilyen egy helyről egy irányba fókuszálós pillanatképeket, olyanok mint e lentebbi fotósok (róluk már írtam itt).
Nemrégiben mesélte egyik ismerősöm, hogy a Rockabilly Night-on milyen jól nézett ki a kép, amikor 4-5 fotós állt egymás mellett, mindegyikünk nyakában lógott a gép és mindnyájan lefele néztünk egyformán. Az ilyen is megérne egy képet, csak hát a fotósrészleget ki fotózza le? :P

Szoktam néha fotózgatni fotósokat és közönségből embereket, akik fényképezgetnek egy-egy koncerten. Néha tök jó képek születnek ezekből. Még karácsonykor fotóztam le Miksát, amikor a Ladánybene után a Tizenhét zenekart képezte le.

Miksa meg is jegyezte amikor elment mellettem: „Mekkora puskád van?!” _ én csak annyit mondtam: Igen. Ezzel foglak lelőni:)
Aztán beszélgettünk kicsit, elmesélte, hogy karácsonyra kapott a családtól egy komolyabb gépet, és most ő is csinál egy-két képet, szeret fényképezgetni csak úgy hobbiból. Azt láttam, hogy még csak egy-két napja övé a gép, a rendszervaku folyamatosan felkattant, holott ezt Miksa nem nagyon akarta, így inkább kezével takarta el a nem kívánt fényt.

Egy ideig én is harcoltam a rendszervakuval, aztán felfedeztem a gépen a különféle módokat:)

Na meg ez… …itt most elakadtam, rájöttem, hogy tudnék még beszúrni ide képeket, de inkább rendezem és tematikusan külön-külön jegyzem a röhejest, az aranyost, vagy az érdekest. (Meg még engedélyt is kérek Bonyitól, hogy betegyek egy-két róla készült képet is:P)

Jó fényeket!

Tovább a poszthoz
Szólj hozzá! komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr451008089

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása