atom

Kedvenc rajzfilmünk 1 - Jegesmedvés pingvines, Chilly Willy és az altatódal

2009.03.15. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 1 komment komment
Kedvenc rajzfilmünk 1 - Jegesmedvés pingvines, Chilly Willy és az altatódal Tovább

Bátyámmal annak idején nagyon sok rajzfilmet láttunk. Egészestés rajzfilmek, Walt Disney klasszikusok, temérdek Donald, Mickey, Pluto, Goofy epizód volt a vidókazetta-tarsolyban és persze Tom és Jerry is akadt jó pár. Emellett még voltak olyan mesék is, amik annyira még nem terjedtek a ’80-as korszakban, magyarán mi csak mondtuk a suliban, hogy: „Tudod, amelyikben az Oil Can Harry meg a Mighty Mouse” vagy „amelyikben az a farkas van az unokaöccsével” stb. Ilyenkor értetlenül néztek ránk, mi meg mondtuk tovább.
E mesék közt akadtak olyanok is, amelyik nem csak bátyámnak s nekem, hanem a szüleinknek is nagyon tetszett. Volt olyan is valamikor 2000 után, amikor öcsém videózott, mi pedig röhögő-görcsöt kaptunk Anyával, ahogy néztük a klasszikust:)

E mesék közül az egyik kedvencünk a jegesmedve története, amint Chilly Willy pingvin folyamatosan kiszúr vele és erre még ott van a véreb is.

Jajj de jókat röhögök itt éjfél után a gép előtt:P

További kedvenc rajzfilmünk bejegyzéseim ide kattintva.

Tovább a poszthoz
1 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr76993970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

-Ani- 2009.03.15. 10:56:31

Örökzöld, imádom! Mai napig könnyekre fakadok a röhögéstől. :D
Anya
süti beállítások módosítása