atom

*megjegyzés* - ködbe burkolózik a város... Jajj nektek szürke szamarák/szamárok gazdái!

2009.02.06. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! Szólj hozzá! komment
*megjegyzés* - ködbe burkolózik a város... Jajj nektek szürke szamarák/szamárok gazdái! Tovább

Nagy bajban voltak azok, akik netán pont tegnap vesztették el szürke szamarukat Szombathelyen. Délután kicsit ködösödni kezdett a már amúgy sem tiszta idő, hat órakor pedig szinte már vágni lehetett a levegőt, annyira sűrű lett a ködtől.

Helyenként olyan tejfölös volt, hogy az már megért volna egy uborkasalátát, a Savaria szállót például nem lehetett az út másik oldaláról látni. (Ne kérdezze senki, hogy hány méterről van szó, nincs kedvem lemérni, saccra sem!) Csináltam pár képet, kompakt módra, a nagy gép nem fér be a belső zsebembe, az nincs mindig nálam:P

Az egyik kereszteződésben láttam meg egy autó fényszórói előtt, hogy miképp áramlanak a levegőben a "víz-szemcsék". Aztán ezt később egy lámpaoszlopnál is figyeltem, teljesen olyan volt, mintha füstölne az egész város.

Szép látvány volt. Gondolom az autósok is örültek neki, mondjuk egy-két okos a városban is nyomta a ködlámpát, ami hivatalosan nem éghetne lakott területen belül, de biztos szüksége volt rá a sofőrnek.

 

Tovább a poszthoz
Szólj hozzá! komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr79925586

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása