atom

Corvettes fogócska a plázában és partraszállás - Top Gear Ford Fiesta teszt

2009.01.15. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! Szólj hozzá! komment
Corvettes fogócska a plázában és partraszállás - Top Gear Ford Fiesta teszt Tovább

Sok-sok autótesztet láttam már. Amelyikben nincs semmi plusz, azokból csak egy-kettő részt láttam, így nem követtem sosem figyelemmel a Top Gear és a Totalcar műsorán kívül mást. Annak idején megnéztem az összes Totalcar epizódot, amelyekről lemaradtam, azokat később letöltöttem a netről s úgy néztem meg (amúgy is lementettem a műsorokat). A Top Gear persze már kicsit problémásabb, angolosabb, így akadnak hézagok a műsorismeretemben, a youtube-on viszont már megannyi filmjüket láttam:)
A Top Gear-ben sokszor túlzásnak érzek egy-egy rombolást, de ezt a témát passzolom is, mert érvek itt is meg ott is...
Az alábbi videóban az új Ford Fiestát teszteli Jeremy Clarkson, a videó 3:40-ik másodpercéig nem is történik semmi különös, de azután elszabadul a műsorkészítők fantáziája... Azt hiszitek, hogy egy Corvettel való kergetőzés vár csak rátok egy bevásárlóközpontban? Még annál is több. 7:35-nél már röhögve mondtam a monitornak, hogy "betegek vagytok!". :) Áááá... Mindenképp érdemes megnézni a kisfilmet!


Top Gear - Ford Fiesta

Már csak arra lennék kiváncsi, hogy a forgalmazó mit szólt a teszthez, bár szerintem már ismerik annyira a Top Gear stábját, hogy ne lepődjenek meg:P

A jelenleg futó magyar autótesztelő műsorok (kettőt ismerek), nekem azért nem tetszenek, mert az egyik túl unalmas, a másikban pedig az egyik karakter nekem túl erőltetett, túl sok, amikor megszólal. (na jó, azt a műsort nézni szoktam, amikor otthon vagyok:P A műsor nem rossz, csak el kell viselni az egyik vezetőjét...)

Tovább a poszthoz
Szólj hozzá! komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr69817848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása