atom

10 mód, ahogy ne kezdd az első napot - Dan Clark

2009.01.11. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! Szólj hozzá! komment
10 mód, ahogy ne kezdd az első napot - Dan Clark Tovább

:) - Kiemelni egyet is a tízből? Ááá felesleges... Aki vasárnaponként figyelemmel kíséri Dan Clark-os bejegyzéseim a blogon, már tudja, hogy mire számíthat az elkövetkezendő 1 percben:P
 

Hozzá kell tegyem, hogy a 9-ik variáció már megesett velem is. Igaz, hogy nem a munkahelyemen, hanem egy bankból kijövet. A bankban fotocellás ajtó volt, én elindultam a pulttól a kijárat felé, eközben a kapott bizonylatot vizsgáltam és nem vettem észre, hogy eltértem kicsit a kezdeti iránytól, így azt sem vettem észre, amikor már csak pár centire volt tőlem a "láthatatlanra" pucolt üveg. Kopp! Vagy inkább: Bumm! Mert mindenki oda nézett (talán még a biztonsági őr is a fegyverére tette a kezét). Persze hanyatt-homlok menekültem, hogy még véletlenül se nézzek egy kuncogó szemébe sem:P Manapság inkább azt szoktam mondani, ha megbotlok vagy vmi hasonló történik, hogy: "Direkt volt. Így akartam:P"

Tovább a poszthoz
Szólj hozzá! komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr16870058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása