atom

*megjegyzés* - december

2008.12.01. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! Szólj hozzá! komment
*megjegyzés* - december Tovább

Üdv decemberben kedves olvasóim!
Amint látható kicsit decemberesítettem a fejlécképemet, hogy ne csak a multikban járva érezzétek magatokat ünnepi hangulatban. Na annyira azért nem ünnepiesedem, hogy itt is utolérjen mindenkit a Jingle Bells és a táncoló télapók gépies éneke, nehogy a karácsonyellenes olvasóimat elkergessem. Csak pár hópihe jelzi, az évszakot/hónapot:)
Nekem hiába nyomják a katalógusokban és mindenhol az ünnepeket. Egyelőre egy gyertya ég, és válság ide vagy oda, a karácsonyig még akad pár hét. Ez (nekem) egy kicsit még korai volt. Novemberben a Hallotak napi mécsesek és a Halloween maszkok közt ott világított a polcon Rudolf piros orra.. .. ez korai volt.
Én az első adventi gyertyánál pattintom le a sütisdoboz tetejét, a másodiknál érzem meg a fahéj illatát, a harmadiknál kóstolom meg s a negyedik gyertya lángjánál érzem csak meg az ízét s zamatát.
Nos úgy érzem, hogy a neten található megannyi karácsonyi cucc közül majd egyet-egyet alkalomadtán kiragadok nektek, mert bogarászgatva/ajánlgatva rengeteg érdekes és érdektelen hülyeséget látok. Tudom, hogy ilyen bejegyzésekkel nem én fogom sz*rni a spanyolviaszt, van belőlük elég, de azért néha majd beállok az ajándékötletet ajánlók sorába, még ha meg is köveztek érte…* 


*
to pankeey: ez.. ez.. ez az én blogom… akár fel is gyújthatom az egészet…

Tovább a poszthoz
Szólj hozzá! komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr2797066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása