atom

Gólyabál - megint

2008.11.21. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! Szólj hozzá! komment
Gólyabál - megint Tovább

 Idén harmadjára veszek részt Gólyabálon. 2006-ban friss gólyaként jelentem meg az éjszakában, haveroztam, sörözgettem s egyebek. Nem is emlékszem már rá, hogy milyen volt. 2007-ben nyakig kirittyentve érkeztem partneremmel, kevesebbet söröztem, haveroztam, és még az öltönytől is meg akartam szabadulni, mert nem a kedvenc viseletem.
 Idén is megyek, nem fogok kiöltözni, kényelmes viseletben leszek, nem akarok "gyászhuszáros" lenni. A fehér ingem a fogason marad, mivel legutóbb a színházban "lepincéreztek", maradok a szimpla fekete szerkónál, ha már úgyis Johnny Casht hallgatok zuhanyzás közben:P
 Idén is akad partnerem. Több, mint egy éve együtt vagyunk, rengeteg helyre elvittem már magammal: bulikba, koncertekre, karneválokra, kiállításokra, kirándulásokra stb. Költöttem rá, de meghálálta, én is kaptam tőle sokat. Még a Pannonia-Ringen ismertem meg, akkor még Zsoltival volt, aztán idővel hozzámköltözött. Nagyon jól kijövünk a Canonommal... (wow - miket ír az ember így hajnalban egyedül:P Na mindegy. Azért barátokkal megyek ám, nem csak a fotómasinámmal:P)
 Idén Marót Viki és Szandi lesz a sztárvendég illetve a főiskolai egyetemi rendezvényeken őshonos bőrgatyások, a Juice együttes. Azért egy fokkal már jobb, mint a tavalyi Szikora-buli. A csikidámból elég volt két szám is... Ízlések és pofonok... Kiváncsi vagyok, hogy a jódli-dilin és a szerelmes-szíveken kívül hány számra fognak ugrálni és hányat énekelnek/jódliznak majd együtt Szandival. Jee...


update: minden bekezdést az "Idén" szóval kezdtem, ejj-ejj...

Tovább a poszthoz
Szólj hozzá! komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr72774515

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása