atom

"kuka-úszóverseny" - valami gyökerek megint buliztak

2008.10.24. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 3 komment komment
"kuka-úszóverseny" - valami gyökerek megint buliztak Tovább

Tudom, hogy vannak olyan felfokozott testi állapotok, amikor ki kell tombolnia magát az embernek valamin. Ilyen amikor az ittas egyének a kukákon mutatják meg erejük mivoltát és azokat le-, fel- illetve szétrúgják. Már az is idegesítő látvány, amikor az oszlop mellett fekszik a kuka kiborítva, mert lehet, hogy neked, aki lerúgtad abban a percben ez tetszett, de másnap, ha belegondolsz az összképbe, máris nem annyira szép látvány. Na ja, de sok gyökér van, aki a kukák és mindenféle oszlopok rugdalásával tölti az útját hazafelé a diszkóból/kocsmából/akárhonnan (én legalábbis úgy gondolom, hogy e két kuka így került oda).
Bonyival fotósétára igyekeztünk, amikor a fősuli előtt megláttuk ezt a két kukát a Perintben. Mindazon bírálatot levonva amit fentebb említettem vonatkoztassunk el a helyzettől s figyeljük meg a képen látható csendéletet (vagy akciójelenetet?).

A kukák szinte szimmetrikusan fekszenek a vízben, igazodván a parthoz, mintha csak egy úszóverseny két részvevőjéről készült volna egy pillanatkép:)

Visszatérve az eredeti gondolatmenethez: Lehet, hogy blog- és fotótémát adtatok nekem ezzel a két kukával, de akkor is gyökerek vagytok... Vagy inkább az általatok megreptetett hulladéktárolókba valók...

Tovább a poszthoz
3 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr14728471

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pankeey 2008.10.24. 11:00:29

remelem hamarosan kihalasszak ezeket;
addig is teszek 500-at a 'b'-re
*drukk*

Bonyi · http://vaskarika.hu/ 2008.10.24. 11:21:00

Csak azért nem küldeném utána azokat, akik bedobálták, mert így is elég szennyezett a víz...

Zsótti · http://www.motorsport.photobudai.com 2008.10.25. 19:16:56

Az ilyen parasztokat egyenesen a szeméttelep hulladékmegsemmisítőjébe kellene rakni... drága a golyó :-)
süti beállítások módosítása