atom

S Merci 78 éves futamidőre - megmosolyogtató levél egy kereskedőnek

2008.10.09. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 3 komment komment
S Merci 78 éves futamidőre - megmosolyogtató levél egy kereskedőnek Tovább

Nemrég kaptam levélben ezt a két levelet. Az egyik egy alkalmi munkákból 80ezer Ft-ot kereső emberé, aki ebből szeretne 0% önerővel és 30ezres törlesztővel egy új S Mercit hazavinni. Kézzel írodott, de begépeltem Charlie kérésére. Az eredeti alább olvasható a bal oldali képre kattintva.

Tisztelt ...
Neharagudjon hogy evel a pár sorral zavarni merészelem...
Szeretnék kihozni önöktök egy autot. ...vértesen dolgozok Alkalmi munka vállalói kiskönyvel, igy 1 hónapba fizetésként keresek 80 ezer FT. Ez most hoszu távu munka, durván 1 évig tart. 0%-os önerötöl szeretnék egy S osztályos mercedest kihozni S320CDI 2987cm3-be és a hosszú változatátt. Szine legyen metál Chromit-fekete, a négy ajtó és a hátsó szélvédö üvegeket szeretném ha lelegyen foliázva sötétre. Az autó belseje fekete/fekete 801 passion bőrböl legyen. Sima kézi váltost szeretnék kuplungal. Minden hónapba 30ezer Forinttal törleszteném.
Tisztelettel ...
...vértesröl.
Szeptember végén szeretném az autót kíhozni.


A másik már gépelt levél, a kereskedőtől, aki közli a fenti úrral, hogy az általa megadott feltételek mellett nem tudja az autót lízingelni, mert az 78 éves futamidőt igényelne. Ezt a jobb oldalon olvashatjátok.
 

A vásárolni szándékozóA kereskedő válasza


Ahhoz képest, hogy milyen röhejes a kérés, nagyon elegánsan válaszoltak a kereskedésből a levélre. Azon gondolkodtam, hogy ez most igaz-e vagy csak egy jól megszerkesztett kép-páros. Mindegy, 78 éves futamdidő, 0%, 30ezer, MUHAHA:)

Tovább a poszthoz
3 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr41703852

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

charlie · http://blogocska.org 2008.10.09. 08:23:20

Én nem tudom elolvasni a kézirásos levelet, gépeld le már pls.

-Ani- 2008.10.09. 09:40:01

Láttam már elég primitívséget a net-en, semmin nem csodálkozom!
Ami a hihetőségében megingat az a kereskedő levele....
Vannak még iljen udvarias emberek??

ziggy stardust · http://fagyis.blog.hu 2008.11.11. 14:02:02

ez egy formalevél. magam is dolgoztam ügyfélszolgálaton (nem mercis, másik autógyártó), és úgy nagyjából az általam küldött válaszok 98%-a formalevél volt, persze kis kozmetikázás után. itt a nonszensz a kérés, a válasz miért ne lehetne udvarias, az elutasítás sem olyan fájó, ha nem vágják az orrunkra az ajtót :)
süti beállítások módosítása