atom

*megjegyzés* - utálom és fáradt

2008.10.01. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! Szólj hozzá! komment
*megjegyzés* - utálom és fáradt Tovább

Néha idegesít ez a rendszer (net+blog.hu). Néha hajlamos nem menteni, hosszú belépési idő miatt, amit egy másik trükkel megoldok. Legutóbb (most este) nem engedett meg képet beszúrni bejegyzésemhez. Itt ülök hajnali negyed három után kicsivel, a bejegyzés fotók nélkül mit sem ér, és próbálok képeket beszúrni, de nem megy... Most leginkább egy ágy-utazás mentene meg, folyamatosan esik előre a fejem, szerintem aludnom kéne. Viszont akkor megint csak egy "megjegyzést" kaptok, de mindegy, ha még itt maradok fél órát, akkor teljes lesz a k.o. és vérágas szemekkel megyek el a könyvtárba kiállításra.
Ezt a bejegyzést is csak úgy írom, hogy egyes mondatok közt, akár több perces szünet.

Szóval ne hari, most menekülök, jó éjszakát illetve jó reggelt!

UPDATE 10.01. 11:45:
Nah, hát az volt pontosan kérem szépen, hogy a kép beszúrása ablak este bejött, aztán a képeket már nem listázta ki. Lefekvés előtt mégegyszer megpróbáltam, akkor sem ment, úgyhogy valami gebasz lehetett a rendszerben (a gépemtől az admin felületig bárhol). Persze joggal merül fel a kérdés, hogy miért nem publikálom most amit akartam? Nos azért, mert még a feléhez nem írtam szöveget és most megyek kiállításra és még cikkeket is kell írnom, fontos a sorrend, fontos! Majd estefelé már lesz időm leülni a gép elé. Ahoi!
 

Tovább a poszthoz
Szólj hozzá! komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr47690084

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása