atom

*megjegyzés* - szeretem, ha meglepnek

2008.09.27. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 2 komment komment
*megjegyzés* - szeretem, ha meglepnek Tovább

Rengeteg ételt szeretek, mint ahogy édességet is. Nagyon szeretem az epres dolgokat, így nem nehéz kitalálni, hogy örültem-e, amikor egy tucat epres muffinnal leptek meg:)
A héten bűvészkedtünk egy banános-csokis muffint is, de sikerült elcsesznem. Kicsit nagy fokozaton ment a sütő, legalább is anyával ezt állapítottuk meg a konyhában itthon, amikor mint valami boncmesterek vágtuk fel a sütit és néztük a belsejét. A halál beállta... :P Nah, ilyen epres muffint kaptam:)

Szeretem a zöldségeket, a főzelékeket, stb... Nem menekülök hét határon át a kelkáposzta, a karfiol vagy a spenót elől. Amikor végzősök bankettje volt mindenki megtámadta a svédasztal minden szegletét, én a rántott karifolra csaptam le, repetáztam is belőle, nagyon szeretem, jobban érdekel, mint akármilyen sonkatekercs vagy saláta. Nos, ezzel is meg lettem lepve a héten. Igen, ízlett, finom volt:) Köszönöm ezúton is:)

Nem is tudom, hogy miért lepnek meg mostanság az ismerősök ennivalóval, talán túl soványnak tűnök és ez valami rejtett közlés? Fene tudja...

kiegészítés: pankeey nemrégiben hozott nekem hatlapost, ami a kedvenc (és tényleg a kedvenc) süteményem. Utána jön minden ami epres:). Zsótti pedig palacsintát hozott pár napja, természetesen nem ellenkeztem, mert az is toplistás harapnivaló nálam:)

Tovább a poszthoz
2 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr53679061

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

igor2 2008.09.28. 01:03:51

EZ nem a témához kapcsoldik de mostanában mindig 7.00-kor írod meg a be jegyzéseidet.

Atom · http://atom.blog.hu 2008.09.28. 14:39:46

Óóó dehogy... Előző este szoktam megírni a bejegyzéseket, vagy éjjel aztán reggel 7-re időzítem mindig. Van mondjuk olyan amikor valami közbejön és csak másnap publikálom, de javarészt reggel 7 mindig a megjelenési idő:)
süti beállítások módosítása